2020-03-28 18:05

De ce nu trebuie neapărat să te urci pe masă ca să fii VEDETĂ

 |  00:14
De ce nu trebuie neapărat să te urci pe masă ca să fii VEDETĂ

Nu prea a atins-o boala vedetismului, de care se pare suferă aproape toată lumea din showbiz. Cum a reușit? E un secret? Secretul e să fii discret și…celebru? Alina Ionescu, cea care realizează și prezintă emisiunea „Zile cu stil” de la TVR 2 este de părere că...

“Secretul este să ai echilibru în toate. Eu încerc să împac viaţa de familie cu viaţa socială şi cea de pe sticlă, pe cât se poate fără să le amestec”. Alina Ionescu a afirmat nu odată că ceea ce își dorește este să treacă de limita superficialului. Și oamenii să vadă că, dincolo de ținute, se poartă zâmbetul și oamenii cu suflet frumos. Tocmai pentru că asta nu sună a vedetă, ci a... om i-am adresat fix patru întrebări!

Ai avut la un moment dat în emisunea „Zile cu stil” pe care o realizezi la TVR 2 un invitat aparte: Cătălin Botezatu. Care a fost punctul forte al emisiunii, după părerea ta?

 Punctul forte este faptul că eu prezint o emsiune despre stil, prezentând lucruri verificate de mine de-a lungul timpului şi care dau rezultate. Lucruri care merită, şi mai scumpe şi foarte ieftine. Și ce rating a avut emisunea în condițiile în care Cătălin s-a comportat ca un om normal ce este, povestind despre viață și stil? Adică nimic de scandal...Faptul că emisiunea „Zile cu stil” a depășit deja sezonul III, denotă că toate ediţiile au avut rating. Relaţia mea cu Cătălin Botezatu este atipică. Conexiunea dintre noi a apărut pur şi simplu, ca între doi oameni normali, fără fiţe, fără titluri onorifice. Când ne întâlnim în orice circumstanţe, suntem naturali şi fireşti. Eu nu reuşesc să fiu altfel nici măcar de dragul camerelor de filmat şi nici nu vreau. 

Ce părere ai despre modul în care se propagă la noi (și în afară e la fel, dar deocamdată să vorbim despre ograda noastră) știrile „nefericite” despre vedete? Și, în acest sens, pentru că tot am adus vorba despre Cătălin Botezatu, cred că el deține în ultima vreme recordul la cât de mult s-a comentat (și nu în sens pozitiv) despre sănătatea lui.

Atunci când vedetele au probleme de sănătate, dovedesc că „sunt şi ele oameni”, în momentul acela telespectatorii empatizează cu cel/cea de pe piedestal. Şi cum suntem un popor de oameni cu inimă mare vrem să luăm parte şi să ajutăm când cineva suferă. Cătălin este un „bun naţional” la el este absolut normal să reacţioneze mai mulţi. El este bine şi va fi mult timp de aici încolo. Îl iubeşte Dumnezeu. 

Care este cea mai...emoționantă vedetă pe care ai avut-o invitată în emisiune?

Pot să spun că am avut mari emoţii în interviul cu marea doamnă a teatrului românesc, Maia Morgenstern. Efectiv m-a copleşit faptul că stau lângă o asemenea personalitate. 

„Stilul este simplitatea însoţită de o atitudine extravagantă”, te-am citat. Cu alte cuvinte, degeaba ești simplu dacă nu urci un pic pe masă, adică dacă nu ieși în evidență?

Am spus atitudine extravagantă, nu altfel. Extravagantă poate fi şi o privire, nu trebuie neapărat să te urci pe masă... 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-29Parerea ta...

COPY PASTE
29 Ian 2020

De ce nu trebuie neapărat să te urci pe masă ca să fii VEDETĂ ? Țigani ating o boala a vedetismului, asta o știm cu toții, fără număr.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine