2020-03-28 18:07

De ce pleacă LOREDANA de la ProTV

 |  19:28
De ce pleacă LOREDANA de la ProTV

Loredana Groza a luat decizia de a părăsi Pro TV, după o colaborare de aproape 20 de ani. Și, după această lungă colaborare, unde se duce?

Urmează să “meargă” la postul concurent, Antena 1. Potrivit Unica.ro, îndrăgita artistă urmează să fie jurată în emisiunea de talente "Next Star", de la Antena 1. Show-ul va fi dedicat doar copiilor talentați din România, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Colaborarea dintre Loredana Groza și Pro TV a început în anul 1996, când artista a avut primele tangențe cu trustul Media Pro. De-a lungul anilor, Loredana a avut mai multe piese și albume produse de Media Pro Music. În 2011, când a apărut primul sezon al emisiunii „Vocea României”, Loredana Groza s-a numărat printre jurații emisiunii. Ea a continuat să fie jurat la „Vocea României” timp de șapte sezoane, până în anul 2017. De asemenea, ea a fost în 2019 căpitanul celor 100 de artiști din juriul emisiunii „Cântă acum cu mine”.

Nu i-a picat bine?

Se pare că înlocuirea ei din juriul de la Vocea României nu i-a picat bine deloc.  „Loredana negociază pentru juriul Next Star. Și ea, și Ștefan Bănică jr. Amândoi sunt în cărți pentru emisiune. Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma”, scria Libertatea la finele lunii ianuarie. Cântăreața a făcut o mișcare considerată surprinzătoare de către fani. Loredana Groza a luat pe toată lumea pe nepregătite, odată cu anunțul că nu va mai face parte din familia PRO, potrivit surselor apropiate artistei.

Primele castinguri pentru „Next Star”, sezonul 10, au avut loc pe 11 și 12 ianuarie, în București. Apoi, castingurile pentru noul sezon „Next Star” au continuat pe 14 ianuarie la Craiova, pe 16 ianuarie la Timișoara, pe 18 ianuarie la Cluj-Napoca, pe 20 ianuarie la Iași, pe 20 și 21 ianuarie la Chișinău și pe 22 ianuarie la Galați, în căutarea celor mai talentați copii. Cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prezentat de Dan Negru, a fost câștigat de Mihai Dobre, un mic geniu din București, care la vârsta de opt ani i-a uimit pe toți cu mintea lui sclipitoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine