2020-02-22 13:39

De dragul artei, frumoasa româncă a filmat o scenă nud. Mădălina Ghenea, goală în piscină alături de doi bărbaţi

 |  19:01
De dragul artei, frumoasa româncă a filmat o scenă nud. Mădălina Ghenea, goală în piscină alături de doi bărbaţi

Imagini incendiare cu Mădălina Ghenea! Frumoasa româncă a renunţat total la haine pentru filmul „La giovinezza/Tinereţea“, în care joacă alături de actori celebri, precum Michael Caine sau Harvey Keitel. Primul trailer al producţiei italiene a fost lansat şi a făcut deja furori în spaţiul virtual, mai ales că promo-ul ales o înfăţişează pe Mădălina Ghenea în toată spelndoarea ei. De dragul artei, vedeta a filmat o scenă nud, ea înregistrând o scenă într-o piscină, unde apare complet dezbrăcată, alături de doi bărbaţi, interpretaţi de starurile de la Hollywood - Caine şi Keitel. Regizat de Paolo Sorrentino, filmul va avea premiera în cinematografe pe 21 mai. Mădălina Ghenea nu se află la prima apariţie nud. Românca stabilită de ani buni peste hotare a mai renunţat la haine şi în „Borgia: Adevăr şi frică”.

Mădălina Ghenea a dat lovitura! Dornică să se facă cunoscută în lumea cinemtografiei, românca a mai bifat o reuşită. Ea a fost cooptată în filmul „La giovinezza/Tinereţea“, în care, a avut oportunitatea să joace alături de nume mari de la Hollywood. Pentru această producţie, vedeta a fost însă nevoită să filmeze complet dezbrăcată.

În lungmetrajul care va avea premiera luna viitoare, ea joacă rolul unei tinere câştigătoare a concursului Miss Universe. Românca a respectat întocmai scenariul şi a înregistrat o scenă, în care, apare goală într-o piscină, fiind admirată de doi bărbaţi, interpretaţi de actorii Michael Caine şi Harvey Keitel. Vedeta mai apare şi în costum de baie, defilind pe podiumul unui concurs de frumuseţe. „La giovinezza“ este regizat de italianul Paolo Sorrentino şi îi mai are în distribuţie pe Rachel Weisz, Harvey Keitel şi Jane Fonda. Filmul spune povestea a doi prieteni în vârstă, un dirijor şi un regizor, care se duc împreună într-o vacanţă în Alpi şi îşi dau seama că sfârşitul nu este departe.

A mai apărut dezbrăcată

Nu este prima dată când Mădălina Ghenea apare în costumul Evei. Vedeta a filmat nud şi pentru serialul „Borgia: Adevăr şi frică “, unde o interpretează pe Dorotea Malatesta, amanta lui Cesare Borgia, fiul nelegitim al Papei Alexandru al VI-lea. Românca este şi protagonista unor scene de sex, alături de actorul britanic Mark Ryder, interpretul personajului principal. După ce a obţinut rolul pentru această producţie, românca şi-a petrecut şase luni la Praga, unde au avut loc filmările. La vremea respectivă, se vehicula că apariţiile deochete ale Mădălinei nu sunt deloc pe placul familiei acesteia.

Despre Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea s-a născut la data de 8 august 1987 la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă, ea  a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian. A absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania. Prin urmare, Mădălina se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”.

A atras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț. Debutul său ca actriță l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idioti“. Pe plan sentimental, unul dintre bărbaţii celebri cu care Mădălina s-a iubit este Gerard Butler, pe care l-a şi adus în România, la nunta fratelui său.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-15

Mai multe imagini:
De dragul artei, frumoasa româncă a filmat o scenă nud. Mădălina Ghenea, goală în piscină alături de doi bărbaţi
zoom


GALERIE MEDIA
Parerea ta...

MADA
16 Apr 2015

Pare ca a iesit din Auswitz
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine