2020-08-08 02:49

De dragul jobului, cei doi au ajuns în junglă. Cabral şi Bobonete, peripeţii în Africa

 |  18:56
De dragul jobului, cei doi au ajuns în junglă. Cabral şi Bobonete, peripeţii în Africa

Condiţii extreme pentru Cabral şi Mihai Bobonete! De dragul show-ului pe care îl vor prezenta, cei doi au fost nevoiţi să plece tocmai în Africa de Sud. Aşadar, de câteva zile, Cabral şi Bobonete încearcă să se obişnuiască cu viaţa din junglă. Cum era de aşteptat, cei doi au trăit din plin tot felul de peripeţii.

Cabral şi Bobonete vor fi gazdele noului show tv „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care va începe în scurt timp la PRO TV, iar în acest sens, ei au plecat de câteva zile în Africa de Sud, la filmări.

„Am călătorit 26 de ore, pentru că nu-i ușor să ajungi în Mpumalanga sau Țara unde soarele răsare, dar în limba lor de aici. Am recuperat zilele astea și suntem ca arcurile în tensiune. Am văzut elefanții și am vrut să fac și poze, doar că am lăsat geamul deschis la camera de hotel și ieri mi-a furat maimuța aparatul!

L-am pus pe Cabral să dea niște telefoane, că na, el e ca acasă, dar se pare că nici un african nu mai e crescut în Berceni, deci... nu s-a rezolvat”, a povestit Bobonete. În cadrul show-ului, 12 vedete vor fi puse în situații pe care nu și le-au imaginat vreodată și vor trece prin experiențe neașteptate și extreme în jungla africană. „Eu sper să fie cât se poate de puternici, le țin pumnii cât pot eu de strâns, pentru că vor

trece prin cele mai grele 21 de zile din viața lor. Noi suntem aici de câteva zile și ne-au îngrozit lighioanele care există pe aici - au un păianjen cât o minge de fotbal și care are mușcătura asemănătoare cu a unui câine!!! Plus șerpi, bărzăuni de toate felurile și de toate taliile, și toate târâtoarele Pământului! Nu mai zic de celelalte… concurenții vor suporta foamea în condiții de muncă fizică epuizantă și provocări zilnice extrem de dificile! Mai pune temperaturile demente și umezeala care pur-și-simplu te sufocă și… ai iadul pe pământ!”, a spus Cabral.

Show-ul va începe pe 16 februarie, de la ora 20.30, la PRO TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz