2019-08-23 19:41

De nouă ori BORCEA. Valentina Pelinel a NĂSCUT chiar de Ziua Femeii

 |  11:24
De nouă ori BORCEA. Valentina Pelinel a NĂSCUT chiar de Ziua Femeii

Vineri, de Ziua Femeii, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel sunt cei mai fericiţi părinţi. Fostul fotomodel a născut gemenele pe care le are cu soțul ei, scrie cancan.ro. Odată cu venirea pe lume a celor două micuțe, numărul copiilor lui Borcea creşte la nouă.

Gemenele au venit pe lume într-o clinică privată din București, însă Cristi Borcea nu poate fi fericit pe deplin deoarece nu-şi poate strange copilele în braţe fiind din nou în închisoare. Valentina mai are un copil cu Cristi Borcea, pe Milan, care are 2 ani și opt luni.

Valentina Pelinel s-a căsătorit civil cu Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. Chiar în ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a avut loc pe 30 septembrie 2018 la Budapesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-01Parerea ta...

ANONIM
01 Mar 2019

Și când face din nou montă.....artificială? Ptr ca pe cale orală nu rămâne
ADINA
01 Mar 2019

Nu fiti rai, bravo ei ca si-a facut copiii doriti ...ca va ramane sau nu cu borcea e mai putin important... ea este o frumoasa si merita sa fie fericita...
FREACA MENTA
01 Mar 2019

NISTE TIGANI BORITI , FURACIOSI . NU MERITA SA II BAGI IN SEAMA . IAR OAMENI ALBASTRI CU GRADE DE LA DINAMO , IAU PUPAT SULA LUI LUI TIGANU . FACEAU AFACERI PE SPATELE STATULUI SI AL NOSTRU
BANI FARA NUMAR
02 Mar 2019

PARCA AVEA PLUMB IN SINGE , SULA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray