2020-04-10 07:04

DECLARAȚII acide la adresa artistei care va reprezenta România la Eurovision

 |  23:51
DECLARAȚII acide la adresa artistei care va reprezenta România la Eurovision

Roxen - pe numele real Larisa Roxana Giurgiu, în vârstă de 20 de ani, este solista care va reprezenta România la Eurovision 2020. TVR a avut pe listă trei nume: Diana V, Cezar și Roxen. Comisia de specialiști a ales ca Roxen să reprezinte România la Eurovision 2020. Dintre toți cei trei finaliști, tânăra artistă s-a făcut remarcată datorită vocii sale, dar și a prezenței scenice.

Comisia de specialiști a fost compusă din: Crina Mardare vocal coach, Luminiţa Anghel, interpret, Lucian Ştefan, managing partner Global Records, Liana Stanciu, producător muzical radio-TV şi şefa delegaţiei României la Eurovision, Dan Manoliu, producător TV, director artistic, Gabriel Scîrlet, regizor muzical, Liviu Elekes, compozitor şi regizor muzical, Andrei Tudor, compozitor, şi Bogdan Păun, regizor muzical. Iată că, după verdictul comisiei, Mihai Trăistariu este revoltat și face declarații acide despre Roxen. Invitat în platoul emisiunii “Agenția VIP”, Mihai Trăistariu și-a spus părerea… sinceră despre artista care a fost aleasă să reprezinte România la Eurovision 2020. Astfel, cântărețul consideră că nu este o alegere tocmai bună și că artista nu este pregătită pentru un asemenea concurs internațional.

“Vina nu este a ei”

Mihai Trăistariu a mai declarat că nu are nimic cu Roxen, iar vina nu este a ei. “E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut avut un hit la radio. Nu are experiență. Ea nu știe ce e cu ea”, a declarat Mihai Trăistariu. În acest an, cântărețul nu a putut participa la concurs, pentru că regulile s-au schimbat. “Întodeauna am țipat și am urlat în gura mare, trimiteți oameni pregătiți la Eurovision, nu copii la plesneală. Este un test ce face televiziunea acum”, a mai spus artistul.

Roxen s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. Are deja două piese în topurile muzicale ale momentului: "You don't love me" feat Sickotoy (https://www.youtube.com/watch?v=l5FxqUBeyp8) şi "Ce-ţi cântă dragostea", care sunt difuzate în heavy rotation, atât la radiourile din România, cât şi în playlist-urile televiziunilor de specialitate. În doar câteva săptămâni de la lansare, piesa "You don't love me" s-a regăsit în playlist-urile celor mai relevante radiouri din Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazahstan, Estonia şi Moldova, însumând peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine