2019-12-13 05:18

Delia Matache a scăpat de celulită şi se mândreşte cu asta

 |  13:08
Delia Matache a scăpat de celulită şi se mândreşte cu asta

Delia Matache a petrecut multe ore în sala de sport şi acest lucru se vede. Interpreta Delia Matache a scăpat de celulită şi este foarte mândră de corpul ei sexy, pe care şi l-a pozat la piscină, spre bucuria masculilor prezenţi. În vârstă de 31 de ani, Delia a postat pe Facebook, fotografia ce o înfăţişează pe marginea piscinei, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

Delia Matache a slăbit considerabil în ultima perioadă, iar drept dovadă este această imagine in care i se văd coastele. Razvan, soţul cântăreţei, Delia, este probabil, foarte fericit că are o parteneră atât de sexy. Delia Matache este una dintre cele mai longevive prezenţe în showbiz-ul românesc. Pe scena muzicală a debutat în anul 1999 la doar 17 ani, atunci când a intrat în trupa N D, unde a cântat până în 2003. În cariera solo a scos două albume. Deşi a avut mulţi iubiţi, Delia nu a avut relaţii serioase de lungă durată. Cântăreaţa a declarat că îşi doreşte să devină cât mai curând mămică, iar pentru asta a decis să plece, alături de soţul său, într-o călătorie exotică, de unde îşi dorea să se întoarcă însărcinată. Cei doi au petrecut o vacanță de vis în Shanghai (cel mai mare oraș din China) și Japonia, în urmă cu o lună,  unde a făcut nenumărate fotografii, spre deliciul fanilor, căci imaginile au ajuns în mediul virtual.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-20Parerea ta...

VFD
29 Ian 2017

''da ,mama///ce cur am pe facebook/''=asha ar trebui sa se keme titlul melodiei ''da mama///'';fiindca delia are fund sexy.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray