2019-12-06 03:40

Delia revine cu un nou hit. Vezi aici videoclipul piesei "Inimi desenate"

 |  18:51
Delia revine cu un nou hit. Vezi aici videoclipul piesei "Inimi desenate"

„Inimi desenate” este numele celei mai recente piese lansate de Delia. Melodia reprezintă o continuare a poveştii „Pe aripi de vânt”, iar după reacţiile fanilor, piesa are toate ingredientele necesare pentru a deveni următorul hit al artistei. Single-ul a fost difuzat simultan, ieri, la ora 9.00, pe toate posturile de radio din ţară.

Delia a lansat noul ei single, „Inimi desenate”, împreună cu un video regizat de CevaDeVis - echipa alături de care a filmat şi celelalte videoclipuri din ultimii 2 ani. În clip, o regăsim pe Delia într-un dans sensibil alături de coregraful Bogdan Boanţă, cel care a şi făcut coregrafia piesei. Delia este unul dintre puţinii artişti din România care şi-a format o echipă puternică alături de care lucrează în toate proiectele ei, astfel că şi de această dată Ana Mironescu i-a creat makeup-ul senzaţional, Andra Moga a fost stilistul clipului alături de asistenta ei, Ema Baniţa, iar de păr s-a ocupat Livia Berceanu.

 „«Inimi desenate» este o continuare frumoasă a poveştii «Pe aripi de vânt». Este tot un pop-rock curat şi sper ca publicul să primească această piesă la fel de frumos ca pe cea precedentă. E o piesă puternică, dar în acelaşi timp sensibilă, prin care am încercat să transmit vulcanul de sentimente ce se regăseşte într-o poveste de dragoste trecută, dar încă prezenta în inimile celor ce i-au dat naştere”, a declarat  Delia.

În ultima perioadă, cântăreaţa s-a bucurat de un real succes. Ea are peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube doar în ultimul an, sute de concerte şi este cel mai longeviv jurat „X Factor” din România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-05

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray