2020-05-27 03:51

DELIA șochează din nou: «Nu vă mai persecutați, cereți sex și mâncare când aveți nevoie!». Vezi clipul piesei DU-TE-MĂ!

 |  14:42
DELIA șochează din nou: «Nu vă mai persecutați, cereți sex și mâncare când aveți nevoie!». Vezi clipul piesei DU-TE-MĂ!

Nonconformista, cameleonica, mereu surprinzatoare, Delia revine cu un nou single, care se numeste “Du-te-ma”. Piesa a fost compusa integral de catre artista si produsa de Alex Cotoi, care a creat majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar si single-ul anterior al Deliei, “Fata lu’ tata”.

Videoclipul piesei “Du-te-ma” a fost filmat si regizat de NGM Creative (Bogdan Paun si Alex Muresan), scenariul ii apartine Deliei, iar productia video este realizata de catre Loops Production. Videoclipul este energic, colorat, cu o atitudine increzatoare, dar si amuzanta, autoironica a Deliei. De imaginea artistei, s-au ocupat Alexandru Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair) si Hilke Muslim (styling).

“Intr-o lume perfecta, femeile au senzatia ca trebuie sa se incadreze in sabloanele inventate de altii. Dragi femei, cereti-va drepturile! Si nu va mai infometati! Pofta de mancare inseamna pofta de viata! Iubiti-va mai mult! Si hraniti-va sufletele! Nu va mai persecutati de dragul sabloanelor! Cereti sex si mancare atunci cand aveti nevoie! Pofta buna”, a declarat Delia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-06

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
19 Apr 2018

ALTA NEBUNA CARE SE CREDE LADY GAGA EA SI ANA LESKO VAI DE CURU LOR PUPEZE
ANONIM
30 Mai 2018

nu esti de cat o dezaxata Ai impresia ca toate femeile sunt bolnave de nimfomanie ca tineNimfomano !!!vEZI CE COMPORTAMENT AI SI DU TE DRACULUI !
LILI HAU!
30 Mai 2018

spell case ,spell de bani, speli putina!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine