2019-11-19 02:44

Denise Richards s-a cuplat cu basistul trupei Motley Crue

 |  16:57
Denise Richards s-a cuplat cu basistul trupei Motley Crue

Actriţaamericană Denise Richards, fosta soţie a lui Charlie Sheen, are o relaţie cuNikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, informează presa americană, citată decontactmusic.com.

Potrivittabloidului american US Weekly, Denise Richards, care are două fiice - Sam, învârstă de şase ani, şi Lola, în vârstă de cinci ani - cu fostul ei soţ, actorulCharlie Sheen, are o relaţie cu basistul Nikki Six. Prietenii celor doi susţincă relaţia acestora a început de curând şi că cele două vedete îşi doresc să nuse grăbească, preferând ca relaţia lor să avanseze gradual. "Denise şiNikki sunt vecini de foarte mulţi ani. Au multe lucruri în comun şi vor calucrurile să avanseze treptat", a declarat o sursă pentru US Weekly.

DeniseRichards, în vârstă de 39 de ani, şi Nikki Sixx, în vârstă de 52 de ani, aufost văzuţi luând micul-dejun împreună, duminică, în California şi, potrivitpresei americane, păreau foarte fericiţi împreună. Recent, rockerul american apostat un mesaj pe Twitter, în care a dezvăluit faptul că a avut "oîntâlnire la miezul nopţii cu o femeie frumoasă". La rândul ei, DeniseRichards a declarat într-un interviu recent că îi este foarte greu să aibă o viaţăpersonală, deoarece este ocupată cu creşterea şi educaţia fiicelor sale. "Întâlnirileşi relaţiile reprezintă o chestiune foarte complicată. Nu voi prezenta fiicelormele niciodată un bărbat cu care mă întâlnesc, decât dacă va fi vorba de cevafoarte serios între noi. Fiicele mele sunt pe primul plan", a declaratactriţa americană.

Fostdependent de heroină, Nikki Sixx, al cărui nume real este Frank CarltonSerafino Ferrana Jr., a fost căsătorit în trecut cu două foste modele Playboy -Brandi Brandt şi Donna D'Errico.

DeniseRichards, fostă Bond Girl, a divorţat de Charlie Sheen în 2006.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray