2020-02-25 21:26

Deşi e pe moarte Zsa Zsa Gabor a refuzat o nouă operaţie şi s-a externat

 |  14:59
Deşi e pe moarte  Zsa Zsa Gabor a refuzat o nouă operaţie şi s-a externat

Actriţade origine maghiară Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 93 de ani, internată în urmaunor complicaţii apărute după intervenţia chirurgicală de înlocuire aarticulaţiei unui şold, a refuzat o nouă intervenţie chirurgicală, la ficat, şis-a întors luni la reşedinţa ei din Los Angeles, informează AFP.

JohnBlanchette, agentul de presă al actriţei, a declarat că medicii americani audorit să efectueze o altă operaţie, pe ficat, însă actriţa a refuzat şi a cerutsă fie externată, fiind transportată la reşedinţa ei din cartierul de lux BelAir din Los Angeles.

Ed Lozzi,purtătorul de cuvânt al fiicei actriţei, Francesca Hilton, a declarat căartista nonagenară a cerut să fie externată pe tot parcursul zilei de duminică:"Voia să meargă acasă, era obosită din cauza tuturor acestoroperaţii". Starea de sănătate a actriţei este monitorizată zilnic, aafirmat aceeaşi sursă.

Duminică,Zsa Zsa Gabor a chemat un preot în camera ei de spital pentru a primi ultimaîmpărtăşanie. Zsa Zsa Gabor a căzut din pat pe 17 iulie, încercând să seîntindă pentru a răspunde la telefon, în timp ce se uita la emisiunea ei deteleviziune preferată. La două zile după accident, venerabila actriţă asuportat cu bine o intervenţie chirurgicală de înlocuire a articulaţiei unuişold. Zsa Zsa Gabor a fost externată pe 11 august, după patru săptămâni despitalizare, însă a trebuit să fie din nou internată, după două zile, din cauzaunor complicaţii generate de formarea unor cheaguri sangvine.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine