2020-08-09 11:59

Deşi este însărcinată, artista nu are parte de linişte. Daniela Gyorfi, despre fosta amantă a lui George: “A luat-o razna!”

 |  19:18
Deşi este însărcinată, artista nu are parte de linişte. Daniela Gyorfi, despre fosta amantă a lui George: “A luat-o razna!”

Însărcinată în şase luni, DanielaGyorfi spune că se simte epuizată de scandalul în care este implicată, fărăvoia ei, cu fosta amantă a iubitului său, George Tal. În disperarea de a obţinemai mulţi bani de la tatăl copilului ei, Sorina Popa Hoisler îi hărţuieşte zişi noapte pe Daniela şi pe George cu mesaje şi telefoane agresive. Exasperată,cântăreaţa a ajuns la concluzia că femeia „a luat-o razna” şi mărturiseşte cănu ştie la ce soluţii ar putea apela ca să pună capăt acestui conflict.

De mai bine de un an este hărţuită cumesaje şi telefoane de ameninţare de către fosta amantă a iubitului ei, care înultima perioadă a întrecut orice măsură, ne-a povestit Daniela Gyorfi. „Femeiaasta a luat-o razna! Primesc zeci de mesaje pe zi, iar de sunat mă sună deobicei de pe numere private. Oricât de bine ai sta cu nervii şi oricât de multai vrea să o ignori, la un moment dat tot reacţionezi. Nu mai pot, am obosit şinu ştiu ce ar trebui să fac ca să încheiem circul ăsta! Şi dacă îi dai bani,tot nu e bine, nicicum nu e bine cu această femeie. Dar bănuiesc că nu e vorbanumai de bani, eu cred că l-ar vrea şi pe George înapoi. Probabil că edisperată că el are o relaţie cu mine şi nu s-a întors la ea, cu care are dejaun copil. Indiferent cu cu cine ar fi George, cred că ea nu va renunţaniciodată. O să-i mănânce sufletul”, crede Daniela.

Sorina Popa Hoisler a avut în trecut orelaţie cu George Tal, în urma căreia a rezultat un copil. Pe vremea aceea,impresarul era căsătorit şi nu şi-a oficializat niciodată povestea de amor cuSorina, rezumându-se doar la a-şi recunoaşte copilul şi la plata pensieialimentare. Acum însă, Hoisler şi-ar dori o pensie alimentară mai mare pentrubăiatul ei şi al lui George. „Din păcate, nu are cum să o obţină, pentru căprocesul s-a încheiat, iar instanţa a luat o decizie definitivă şi irevocabilă.Primeşte 100 şi ceva de lei pe lună, pentru că George nu mai are aceleaşivenituri”, ne-a declarat Daniela Gyorfi, care a menţionat că, în ultimul an, aplătit din buzunarul ei 300 de euro lunar pensie alimentară pentru copiluliubitului ei.

„Sper să duc sarcina cu bine până lacapăt”

Din cauza stresului cauzat de tot acestscandal, Daniela ne-a spus că a avut emoţii pentru sarcina ei. „După ce ampierdut trei sarcini, am rămas cu nişte sechele. Am o sensibilitate crescută,iar după primul avort spontan, îmi venea să plâng din orice. M-am speriat şi dedata asta, stau cu inima cât un purice, numai cearta cu femeia asta mai lipsea.Sper să duc cu bine sarcina până la capăt şi să-mi vad bebeluşul sănătos. Amaflat că voi avea o fetiţă şi mă bucur foarte mult!”. Întrebată dacă ea şiiubitul ei intenţionează să depună o plângere penală pentru hărţuire împotrivaSorinei Hoisler, Daniela ne-a răspuns: „N-aş vrea să o am pe conştiinţă.Varianta asta este ultima pe listă. Cred că sunt mai deşteaptă decât ea şi amsperanţa că o să treacă totul şi cumva o să fie bine”. Sorina Popa Hoisler nu aputut fi contactată.

Daniela Gyorfi urmează să aducă pe lumeprimul ei copil anul viitor, la începutul lunii februarie, într-o clinicăprivată din Bucureşti.

Are album nou

De curând, Daniela şi-a lansat un noumaterial discografic intitulat „Câtă lume s-a pus între noi”. „Sunt bucuroasăcă am reuşit să-l finalizez acum, cât mai pot, căci după Revelion o să fac opauză. Zilele acestea voi fi într-un miniturneu de promovare în mai multe oraşedin ţară. Iar la anul, abia aştept să revin pe scenă cu o piesă nouă”, spunecântăreaţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz