2019-08-22 23:44

Designerul Alexandra Popescu-York: AUTENTICITATEA este din ce în ce mai rar întâlnită în modă

 |  20:16
Designerul Alexandra Popescu-York: AUTENTICITATEA este din ce în ce mai rar întâlnită în modă

„Autenticitatea este din ce în ce mai rar întâlnită în întreaga lume a modei”, spune creatoarea de moda Alexandra Popescu-York, celebra in Statele Unite ale Americii si care și-a prezentat pentru prima dată în țara natală colecția „Poison” în cadrul Romanian Fashion Philosophy, la București.

Într-un spectacol inedit de forme și culori, piesele vestimentare de lux din colecția „Poison” a Alexandrei Popescu-York combină broderii, aplicații, croiuri deosebite, accesorii avantgardiste, care i-au consacrat stilul, cu o tentă gotică. Piese unicat, la baza cărora stă filosofia creatoarei „make art-fashion, nu fast-fashion”, aduse direct din New York au transmis emoții și au uimit publicul bucureștean, iar câștigătoarea celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil”, Iuliana Doroftei a făcut show într-o rochie de 1.500 de dolari a creatoare de modă româno-americane.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat nume sonore precum Viorel Lis alături de soția sa, Oana Lis, Irinel Columbeanu sau Marzio Nocera, de la Fashion Channel TV care a recunoscut-o pe Alexandra din prezentările ținute în cadrul Coutrue Fashion Week, un eveniment prestigios la care creatoarea de modă a participat nouă sezoane consecutiv. Ea fiind singurul artist- desginer din lume care, până la ora actuală, și-a prezentat la un astfel de eveniment simultan, atât o colecție de modă couture cât și o expoziție de pictură.

Se știe, Alexandra nu creează rochii, ci concepte. Nu haine de un sezon, ci trenduri, mișcări, emoții. Iar în prezent, ea  este unul dintre cei mai apreciați designeri de la Couture Fashion Week pentru că pune un mare preț pe originalitate. Fiecare prezentare pe care o ține vine cu un concept nou față de tot ce s-a gândit până acum, creat în urma unor experiențe proprii.

Alexandra Popescu-York pictează de la vârsta de trei ani și a studiat desginul vestimentar și arta plastic la Universitatea de Arte din București.

Stabilită de peste zece ani în America, ea are un palmareș impresionant de expoziții și show-uri de modă pe plan national și international.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray