2020-02-23 10:42

Designerul Răzvan CIOBANU o face praf pe artista din Israel, care A CÂȘTIGAT EUROVISION 2018

 |  12:32
Designerul Răzvan CIOBANU o face praf pe artista din Israel, care A CÂȘTIGAT EUROVISION 2018

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câştigat Eurovision 2018, graţie voturilor publicului, care au ajutat-o pe artistă să ocupe prima poziţie. Victoria acesteia a stârnit numeroase controverse. Designerul Răzvan Ciobanu a comentat și el, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, despre victoria reprezentantei israelului.

“Eu m-aș “îngrijora” după votul ăsta de la #eurovision, așa-zisa “diversitate” este (după părerea mea) prost înțeleasă. Europa a votat după chipul majorității. Și cum să vrem să ne identificăm cu o normalitate frumoasă?!

Nu mai bine votăm imaginea care ne este mai la îndemână?! Păi să nu votăm o fată care rupe sala în două și nici nu doarme în shaorma cu de toate…votăm un cotcodăcit oligrofen și ne identificăm cu imaginea unei dolofane “nonconformiste”, să nu-mi spuneți că ați votat cu piesa,nu va cred ?.

De niște ani mă amuz cum se votează toți ciudații,pe principiul că sunt “altfel”. Anul acesta am rezolvat problema! Obezitatea este la putere, boală cea mai răspândită. Să nu vrem să fim mai sănătoși, să ne consolam că suntem “diverși” și că suntem frumoși oricum. Asta era mesajul piesei.

Așa că aștept înjurături de la“dolofani” pe principiul că judec. Dar surpriză, am acest drept, mă lupt cu această boală de când mă știu. Și chiar dacă mai pierd câte o bătălie, mă adun de pe jos și o iau de la capăt! Ceea ce va recomand și vouă! Suntem frumoși, dar hai să fim și sănătoși ?! #healthy #fightforyourlife #nojudgement #stayhealthy”, a afirmat Răzvan Ciobanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-13

Mai multe imagini:
Designerul Răzvan CIOBANU o face praf pe artista din Israel, care A CÂȘTIGAT EUROVISION 2018
zoom
Parerea ta...

ARDELEANUL
13 Mai 2018

Si melodia si interpreta a fost de doi bani.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Mai 2018

aia e muzica???????? Cotcodac-cotcodac ....un fel de manele pentru cotetul de gaini...dar fiecare are dreptul sa aleaga ce-i place//ma indoiesc ca votarea a fost corecta
IUNEL
14 Mai 2018

Tare rea mai arata "fata" asta ... Nu s-a gasit o alta .... NORMALA ?!?
BEAT UP
15 Mai 2018

stapanii isi bat joc de pulime promovand o scroafa psihopata...care transforma necazul ei existential in virtute...ce frumos au evoluat lucrurile de la vogue pokerface britney spears bieber!?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine