2020-02-18 12:18

DESPACITO, nou record pe YouTube. La câte miliarde de vizualizări a ajuns

 |  23:32
DESPACITO, nou record pe YouTube. La câte miliarde de vizualizări a ajuns

Videoclipul piesei "Despacito", interpretată de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, a stabilit un nou record pe YouTube, după ce a trecut de pragul de 6 miliarde de vizualizări, fiind în prezent cel mai vizionat clip din istoria platformei video online, potrivit Le Figaro.

Piesa reggaeton "Despacito" a fost lansată pe 12 ianuarie 2017 şi s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 47 de ţări.

În august 2017, videoclipul "Despacito" a înregistrat cele mai multe vizualizări pe YouTube, 3 miliarde. Ulterior a fost primul videoclip care a trecut pragurile de 4 miliarde, respectiv 5 miliarde de vizualizări. De asemenea, a fost recompensat cu premii pentru cântecul anului, înregistrarea anului, cea mai bună interpretare urban fusion şi cel mai bun clip scurt la cea de-a 18-a gală Latin Grammy Awards, în 2017.

Precedentul record - cele mai multe vizualizări din istoria YouTube - i-a aparţinut cântăreţului sud-coreean Psy, al cărui videoclip "Gangnam Style" a fost primul care a depăşit pragul de 2 miliarde de accesări. În prezent, videoclipul se situează pe locul al şaselea, cu 3,3 miliarde de vizualizări, citeaza Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine