2020-04-07 01:13

DEZVĂLUIRI. Cristina Țopescu a făcut de multe ori lucruri de genul acesta

 |  14:48
DEZVĂLUIRI. Cristina Țopescu a făcut de multe ori lucruri de genul acesta

Zeci de persoane au venit miercuri la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu Cristinei Ţopescu. Jurnalista a fost incinerată azi, 16 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Medicul Monica Pop, prezentă miercuri la capela Cimitirului Bellu, pentru a-i aduce Cristinei Țopescu un ultim omagiu a făcut declarații presei cu privire starea de sănătate a Cristinei.

Potrivit acestor declarații, jurnalista nu a murit în niciun caz de infarct: „Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute”…Monica Pop a comentat și pe marginea personalității Cristinei, susținând că se negăjea și „avea și necazuri”, dar că jurnalista „era un om sănătos fizic”:  “Avea și necazuri. Nu erau mari. Ea era un om sănătos fizic. Știu foarte bine ce lua și de ce lua. Nu avea niciun fel de boală gravă și nu avea niciun fel de motiv să aibă vreo depresie din acest motiv”.

Nimeni nu se aștepta la așa ceva

De asemenea, medicul a mai spus că “au fost prieteni care, mă rog, oameni care nu s-au purtat așa cum se aștepta ea să se poarte. Întotdeauna se necăjea foarte tare: . Sigur că oricine se necăjește în situația asta. Acum vorbim despre Cristina și ea așa era.

Monica Pop a mai dezvăluit că nu a fost prima oară când Cristina a dispărut pentru câteva zile și nu a răspuns la telefon, subliniind că “a de multe ori lucruri de genul ăsta”, dar „nimeni nu se aștepta la deznodământul ăsta”. “Și când nu răspundea la telefon sau la mesaje s-a gândit cineva că nu mai e? Nici vorbă. Ea a făcut de multe ori lucruri de genul ăsta. Se retrăgea, o săptămână-două nu vorbea cu nimeni, iar în momentul în care se întâlnea cu prietenii era foarte drăguță și foarte sociabilă”, a mai adăugat Monica Pop.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine