2019-10-14 23:58

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE: Michael Jackson, CASTRAT CHIMIC de propriul tată

 |  15:09
DEZVĂLUIRI ȘOCANTE: Michael Jackson, CASTRAT CHIMIC de propriul tată

Michael Jackson a fost castrat chimic pentru a-şi păstra vocea, la cererea tatălui său, afirmă fostul medic personal al starului american, Conrad Murray, condamnat pentru omuciderea involuntară în cazul morţii megastarului.

„Îl cunoşteam şi mă ocupam îndeaproape de Michael Jackson,” a spus Murray. ”Mi-a povestit despre multele suferinţe provocate de tatăl său şi pe care le-a calificat drept abominabile, care au depăşit imaginaţia şi cuvintele.”

Relaţiile dintre Joe Jackson şi copiii săi au fost foarte complicate, iar Conrad Murray spune, într-o înregistrare publicată de site-ul The Blast, că acesta a fost „unul dintre cei mai groaznici părinţi din istorie”, citeaza Gandul.info.

Joe Jackson se temea că timbrul vocii lui Michael se va modifica în timpul pubertăţii. De la lansarea grupului Jackson 5, mezinul era starul. La nici 6 ani, Michael era cel mai talentat şi charismatic dintre fraţii săi.

Familia artistului nu a făcut comentarii privind acest subiect.

Nu este prima dată când este vehiculată ideea că Michael Jackson ar fi fost castrat chimic pe când era copil. Într-o carte a chirurgului francez Alain Branchereau, lansată în 2011, acesta scria că starul ar fi fost castrat chimic la vârsta de 12 ani, cu ajutorul unui tratament hormonal, Cyproterone. Medicamentul blochează maturizarea laringelui, creşterea părului pe corp şi afectează scheletul, în sensul că organismul rămâne fragil, însă pieptul se lărgeşte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-17Parerea ta...

CAMELEON
15 Iul 2018

HA , HA , TIGANUL ASTA , A DAT MINA CU ILIESCOVICI . AVEA SI MANUSI , SA NU IA VRUN MICROB DE LA EL .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray