2020-04-03 08:14

Diana Munteanu: "Sunt fericită cu tot ceea ce am"

 |  16:16
Diana Munteanu: "Sunt fericită cu tot ceea ce am"

A lipsit o perioadă îndelungată de pe micul ecran, dar acum se pregătește să revină pe sticlă. Diana Munteanu, căci despre ea e vorba, a trecut prin câteva schimbări în ultima perioadă, însă, de joi, va fi prezentă pe micul ecran, la Antena 1, unde, alături de Pepe și Alina Pușcaș, va fi gazda noului sezon "Splash! Vedete la apă". Divorțul de Claudiu Niculescu a ocupat primele pagini ale tabloidelor și a dat naștere la o serie de speculații. Despre despărțire s-au spus multe, inclusiv s-a vorbit despre infidelitatea bărbatului, însă, cu toate astea, ei au evitat să dezvăluie adevăratul motiv al rupturii. În cadrul unui interviu acordat ziarului PUTEREA, Diana se declară acum "fericită și mulțumită” cu tot ce are, concentrându-se asupra oportunităților care îi apar și asupra creșterii fiului ei, David.

Vara a venit cu multă energie și noutăți pentru tine. Zi-ne tu cum a debutat sezonul estival pentru tine?

Vara este anotimpul meu preferat și întotdeauna vara am o stare excelentă! Vara aceasta este specială pentru mine și asta datorită proiectului „Splash! Vedete la apă”, în care m-am implicat total și care este un show cu multă adrenalină și emoție! Am primit cu cea mai mare bucurie vestea că voi fi colegă cu Alina Pușcaș și Pepe, și, ca atare, e o vară plină și foarte frumoasă!

Prezinți alături de Pepe și Alina noul sezon „Splash! Vedete la apă”. Cum au decurs filmările până acum? Povestește-ne câteva peripeții de la filmări.

Da, am doi colegi minunați, profesioniști, ne-am înțeles excelent! Filmările au decurs bine, iar în zilele sau momentele de pauză ne-am plimbat, am mers la piscină, am jucat tenis.

Ai putea să execuți sărituri de la înălțime în apă așa cum procedează concurenții în cadrul emisiunii?

Îi admir și îi respect enorm, este un efort foarte mare, necesită multe antrenamente, este foarte greu tot ceea ce fac ei și, veți vedea, sunt lucruri absolut spectaculoase! Este nevoie de foarte mult antrenament și curaj, dar aș încerca și eu, de ce nu?

Sedentarismul nu te caracterizează deloc.  Cel puțin, asta tindem să credem dacă e se ne luăm după modul cum arăți. Cum te întreții? Cum începe ziua la tine?

Mulțumesc! Sunt o persoană foarte activă și fac sport de cel puțin trei, patru ori pe săptămână. De obicei, alerg dimineața și mai fac câteva exerciții și acasă. Vara joc tenis, iarna squash...

În adolescență ai făcut atletism. Acum, ce sport practici? Ai descoperit o nouă pasiune?

Am făcut atletism, tenis și baschet. Dar atletism, de performanță. Îmi place tenisul foarte mult și îl practic ori de câte ori am ocazia.

În ceea ce privește alimentația, ai vreo restricție? Sau mănânci tot ce-ți poftește inima?

Mi-aș dori să pot mânca orice, dar nu e chiar așa. Nu mănânc prea mulți carbohidrați, am norocul să nu îmi placă prea mult dulciurile. Nu pot rezista niciodată când e vorba de înghețată de fistic. În general, mă străduiesc să mănânc sănătos, nu merg la fast-food deloc și consum legume și fructe din belșug.

Obișnuiești să arunci bani mulți pe tot felul de tratamente sau din contră, ai secretele tale de înfrumusețare?

Nu sunt fan tratamente și în general nu am răbdare să stau în saloanele de înfrumusețare. Cred că este foarte important să faci sport și, desigur, un masaj pe săptămână este mai mult decât indicat.

Gura lumii vorbește de un nou bărbat în viața ta. Te-a lovit săgeata lui Cupidon? Ești implicată într-o relație sentimentală?

Nu știu ce vorbește lumea, ce pot să îți spun este că sunt fericită cu tot ceea ce am și mulțumită de tot ceea ce fac.

Am observat că ții foarte mult ca pielea ta să aibă o culoare închisă. La ce metode apelezi pentru bronz? Mergi la plajă, la solar, folosești autobronzate?

Stau la soare, însă folosesc mereu creme de protecție. Nu mai merg la solar de ani buni. Iarna folosesc autobronzant.

Ai o relație specială cu băiețelul tău. Cum obișnuiți să vă petreceți timpul liber? Ce activități preferați?

David are același program ca al meu de obicei. Și asta pentru că el stă în permanentă cu mine. În vacanțe merge și la părinții mei, la Brașov, însă când suntem împreună ne plimbăm foarte mult, mergem cu bicicleta. Dar merge cu mine și la cumpărături, piață etc.

Crezi că David îți va călca pe urme și va alege televiziune? E atras de acest domeniu? Te însoțește pe platourile de filmare?

Nu îmi dau seama încă. Îi place să fie filmat, îi place să se uite atunci când sunt eu la televizor și are câteva emisiuni preferate cum ar fi “Splash!”, „Next Star” sau „Neatza cu Răzvan și Dani”. Deocamdată face sport, fotbal și înot, iar din toamnă începe școala în grupa pregătitoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-20

Mai multe imagini:
Diana Munteanu: 'Sunt fericită cu tot ceea ce am'
zoom
Diana Munteanu: 'Sunt fericită cu tot ceea ce am'
zoom
Parerea ta...

VFD
29 Aug 2017

deregula e pozitiva din fire.
XXL
25 Mar 2018

Și cu mine puteai fii,Diana!!♡♡♡♡♤♤♤♤♤♧♧♧♧☆☆☆☆
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine