2020-01-21 02:26

Din Zanzibar, cu dragoste. Lidia Buble: Ea este fetita mea si a lui Razvan!

 |  16:43
Din Zanzibar, cu dragoste. Lidia Buble: Ea este fetita mea si a lui Razvan!

Indragostita pana peste urechi de Razvan Simion, Lidia Buble nu conteneste cu declaratiile de dragoste la adresa matinalului de la Antena 1. Desi acesta este ceva mai discret cu relatia lor, mai cu seama ca are doi copii din casatoria anterioara pe care, spun prietenii, vrea sa-i fereasca de barfele mondene, Lidia spune tot. A postat pe retelele de socializare chiar si o fotografie cu o fetita blonda cu ochi albastri, pe care a prezentat-o fanilor drept "fetita mea si a lui Razvan".

De la saruturi si imbratisari pozate si aratate lumii intregi si pana la fotografii cu lumanari si cazi inspumate, elemente ale unor momente romantice in doi, Lidia Buble arata lumii toata bucataria relatiei ei cu Razvan Simion.

Unii pun asta pe seama varstei si a lipsei de experienta, atat amoroasa, cat si de viata. Matur si trecut prin viata, presarata nu de putine ori si cu momente mai putin placute, Razvan este cea mai rezervat in privinta idilei cu artista de 23 de ani.

Recent, Lidia a postat pe Instagram o fotografie cu o fetita blonda cu ochi albastri pe care a prezentat-o fanilor drept "fetita mea si a lui Razvan", mesaj insotit desigur de multe inimioare. Razvan nu a facut nici un comentariu, insa fanii au coplesit-o cu felicitarile.

Lidia a declarat in cateva randuri ca isi doreste cel putin un copil cu Razvan Simion, daca nu chiar sase, mai ales ca ea provine dintr-o familie cu noua copiii.

Momentan, cei doi se afla intr-o vacanta romantica in Zanzibar, iar fanii deja le ureaza: "Sa va intoarceti trei!", spre amuzamentul Lidiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03

Mai multe imagini:
Din Zanzibar, cu dragoste. Lidia Buble: Ea este fetita mea si a lui Razvan!
zoom
Parerea ta...

VFD
29 Apr 2017

pe lidia buble''-gum'' ,ash asemana-o cu o guma de mestecat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray