2020-04-10 03:12

Directorul de la Operetă, părăsit de iubita înşelată

 |  17:30
Directorul de la Operetă, părăsit de iubita înşelată

Lovitură de teatru în ceea ce-lpriveşte pe Răzvan Dincă, directorul Teatrului Naţional de Operetă care a fostimplicat într-un scandal sexual de proporţii, acuzat fiind, de către CrinaMatei, de hărţuire sexuală. La spartul târgului, adică la câteva luni de cândpare că s-a stins conflictul dintre el şi cântăreaţă, directorul a fost părăsitde iubita lui, Alina Moldovan, după mai mulţi ani de relaţie, de vină fiind, separe, tocmai acuzaţiile de infidelitate care planează de ceva timp asupra bărbatuluide 36 de ani. Chiar regizoarea Beatrice Rancea a declarat în urmă cu un an căDincă “a avut mai multe amante în Operetă, începând de la fetele din balet până laanumite soliste din Operetă. Asta îmi şi reproşa iubita lui: de ce nu i-am spusde aventurile lui!”. S-ar părea că Alina nu a mai suportat umilinţele şi şi-a făcutbagajele, în timp ce el s-ar iubi acum cu un manechin.

În urmă cu un an, un scandal deproporţii a izbucnit în presă, protagoniştii fiind Răzvan Dincă şi Crina Matei,cei doi acuzându-se reciproc de hărţuire sexuală. În timp ce solista de laOperetă susţinea că directorul a condiţionat apariţiile sale în spectacole deoarece favoruri sexuale pe care ar fi trebuit să i le facă, povesteadirectorului era taman pe dos. Acesta susţinea că, de fapt, Crina este cea carese leagă de numele lui din dorinţa de a-şi face publicitate, fiind doar “o cântăreaţăşi o actriţă de duzină care a pozat în Playboy”. Mărturii pro şi contra auvenit din partea angajaţilor de la Operetă, unii susţinându-şi şeful înemisiuni de divertisment dedicate scandalului, dar declarând contrariul subanonimat, pe la diferite ziare, motivând că altfel îşi pierd locul de muncă. Lavremea aceea, foste colege ale Crinei Matei susţineau că şi ele au fostagresate sexual de Răzvan Dincă, unele i-au cedat altele nu, însă au preferat sărămână într-un con de umbră, temându-se de ameninţările şefului. Alte actriţede la Operetă, din contră, au susţinut că acuzaţiile aduse lui Dincă suntminciuni sfruntate şi că acesta este un şef extraordinar, cu dragoste de teatruşi care a făcut numai lucruri bune de când ocupă funcţia de director.Regizoarea Beatrice Rancea a avut curaj să declare că Dincă “a avut mai multeamante înOperetă, începând de la fetele din balet până la anumite soliste din Operetă.Asta îmi şi reproşa iubita lui: de ce nu i-am spus de aventurile lui!”. Iubitalui, mai exact fosta iubită pentru că cei din teatru spun că relaţia lor s-asfârşit în urmă cu puţin timp, i-a luat apărarea în acest scandal. Surse dinTNO susţin că a procedat astfel tocmai pentru a nu-şi pierde postul de DirectorMarketing&Comunicare Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian".S-ar părea că Alina Moldovan nu a mai putut suporta acuzaţiile aduse iubituluiei pe atâtea fronturi şi l-a părăsit, însă Dincă nu i-ar duce dorul pentru căs-ar iubi acum cu un manechin. Mai mult, aceasta a recunoscut şi pe pagina deFacebook că nu mai există relaţia lor. Ea nu a putut fi contactată telefonic,însă Răzvan Dincă, da. Directorul nu a dorit să facă vreun comentariu, pe motivcă aceste detalii ţin de viaţa lui personală.

“Amsucces la femei, nu trebuie să le hărţuiesc!”

Despreviaţa personală era vorba şi în urmă cu câteva luni, atunci când trecutul şiprezentul amoros al lui Răzvan Dincă şi al Crinei Matei tapeta primele paginiale tabloidelor. Detalii dintre cele mai picante erau trecute cu litere de-o şchioapăîn ziare, iar emisiunile-tabloid au trâmbiţat săptămâni bune amănunte dinscandalul sexual dintre director şi cântăreaţă. Mai mult, Răzvan Dincă acceptaatunci să fie invitat în astfel de emisiuni şi dădea declaraţii uluitoare înpresă. “Am succes la femei, nu trebuie să le hărţuiesc”, a spus atunci Dincăunui reporter de tabloid, pe toată perioada scandalului fiind susţinut necondiţionatde iubita lui care îl însoţea şi la evenimentele mondene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine