2020-07-10 03:17

Disneyland California a SUSPENDAT TEMPORAR vânzarea biletelor de acces

 |  15:00
Disneyland California a SUSPENDAT TEMPORAR vânzarea biletelor de acces

Conducerea parcului de distracţii Disneyland a suspendat temporar vânzarea biletelor pentru accesul zilnic în celebra locaţie din California. Şi asta pentru că s-a atins capacitatea maximă pe fondul sezonului aglomerat din timpul sărbătorilor de iarnă, scrie Agerpres.

Autointitulat "Cel mai fericit loc de pe Pământ", Disneyland atinge temporar capacitatea maximă de câteva ori pe an, de obicei în timpul perioadelor turistice de vârf, în mijlocul verii şi în preajma Crăciunului. Această suspendare temporară a vânzării biletelor de acces zilnic marchează primul astfel de incident provocat de numărul mare de turişti de la inaugurarea, la 31 mai, a unei extensii în valoare de 1 miliard de dolari - Star Wars: Galaxy's Edge - în colţul de nord-vest al parcului tematic.

Disneyland este al doilea cel mai vizitat parc tematic de distracţii din lume, după Magic Kingdom Park al Walt Disney, situat în Florida, potrivit unui studiu realizat de AECOM and Themed Entertainment Association.

Disneyland a atras anul trecut 18,7 milioane de vizitatori, în timp ce Magic Kingdom a fost vizitat de 20,9 milioane de persoane, o creştere cu 2 procente faţă de anul precedent, în cazul ambelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz