2020-04-06 22:11

Dispare? Un artist celebru trece printr-o criză și își ia lumea în cap

 |  17:40
Dispare? Un artist celebru trece printr-o criză și își ia lumea în cap

„Am lucrat non-stop din 2017 aşa că voi lua o pauză pentru a călători, a scrie şi a citi. Nu voi mai fi prezent pe nicio platformă de socializare, până când va veni vremea să mă întorc. Familiei şi prietenilor mei le spun că ne vom vedea cu următorul prilej, iar fanilor mei - mulţumesc că aţi fost mereu minunaţi. Promit să revin cu piese noi atunci când va fi vremea şi după ce mi-am mai trăit un pic viaţa ca să am despre ce să scriu"…

Ed Sheeran este cel care, într-un mesaj adresat celor 32,2 milioane de urmăritori ai săi pe Instagram a anunţat că va reveni cu piese muzicale noi după ce va călători, va scrie, va citi şi după ce îşi ''va trăi viaţa un pic mai mult''. „Epoca şi turneul 'Divide' mi-au schimbat viaţa în atât de multe feluri, dar acum s-au terminat şi este vremea să ies în lume şi să văd mai multe”, continuă el, pe aceeași temă. Artistul şi-a schimbat fotografia de profil într-o imagine alb-negru cu textul BRB, acronimul expresiei ''be right back''. Ed Sheeran a mai luat o pauză de la activitatea muzicală şi de la platformele de socializare în 2016.

A cântat până n-a mai putut…

Muzicianul născut în comitatul Suffolk a susţinut recent turneul ''Divide'', care a durat doi ani şi a luat sfârşit anul acesta. Un turneu în timpul căruia a cântat pentru 9 milioane de admiratori din aproape 50 de ţări, susţinând 260 de concerte. Seria de concerte a debutat în martie 2017. Ed Sheeran a fost numit recent artistul numărul unu al deceniului de Official Charts Company, după ce s-a aflat de 12 ori pe prima poziţie a clasamentului oficial de single-uri şi de albume în perioada 2010-2019, performanţă neegalată de niciun alt artist în această perioadă. Dacă e să luăm în considerare, sistematic, cât efort a depus într-o perioadă de destul de scurtă, se poate spune că a cântat până n-a mai putut!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine