2020-02-26 19:40

Doiniţa Oancea şi Octavian Strunilă vin la „Dansez pentru tine”

 |  16:13

Actorii Doiniţa Oancea şiOctavian Strunilă, care interpretează un cuplu căsătorit în serialul"Moştenirea", ce va începe din octombrie la Pro TV, vor fi rivali înnoul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", informeazăteleviziunea.

Personajele interpretate de ceidoi în serialul "Moştenirea", de la Pro TV, ba se iubesc, ba seînjură, însă în ringul de la "Dansez pentru tine" vor respecta regulafairplay-ului, pentru că în jocul paşilor de dans sunt vieţile şi suferinţeleunor oameni simpli veniţi să-şi împlinească visurile. "Am avut două motivepentru care am acceptat provocarea «Dansez pentru tine»: unul este acela că voiajuta un om să încerce să îşi împlinească un vis, iar al doilea este faptul cămie îmi place foarte mult să dansez. Dar va fi în acelaşi timp şi un testpentru mine, pentru ca una e să dansezi pe la petreceri sau în casă, în faţaoglinzii, şi alta e să participi la un concurs de dans", a spus DoiniţaOancea.

La rândul său, "soţul"din serialul de la Pro TV al Doiniţei, Octavian Strunilă este fascinat de ideeade concurs şi acesta a fost unul dintre motivele pentru care a acceptat să facăparte din distribuţia sezonului al zecelea al emisiunii "Dansez pentru tine",pe lângă acela de a încerca să ajute pe cineva.

Dacă Doiniţa preferă dansurilelatino, Octavian mizează pe cele standard, pentru că sunt mai elegante şipentru că niciodată nu a dansat într-un cadru profesionist, ci doar dinplăcere, însă tot din plăcere participă şi la "Dansez pentru tine"."Ştiu că vor fi emoţii şi o muncă imensă, dar exact asta îmi doresc îngeneral de la viaţă", a spus actorul care a mai participat la una dintreediţiile trecute ale emisiunii pentru a ajuta un caz din afara concursului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine