2020-07-10 03:33

Doliu imens în MUZICA internaţională. Solista ROXETTE a decedat la 61 de ani

 |  15:05
Doliu imens în MUZICA internaţională. Solista ROXETTE a decedat la 61 de ani

Cântăreaţa suedeză Marie Fredriksson, solista care făcea cuplul formaţiei Roxette cu Per Gessie, a murit la vârsta de 61 de ani, după o luptă lungă cu o boală teribilă, cancerul cerebral, scrie News.ro. Era cunoscută, între altele, pentru melodiile "It Must Have Been Love", "Joyride", "Listen To Your Heart" şi "The Look" şi şi ”Dangerous”.

Marie Fredriksson a fost diagnosticată în 2002 cu cancer cerebral. Chiar şi aşa, ea a continuat să facă muzică în timpul perioadei de convalescenţă, care s-a concretizat în albumul ”The Change”, lansat în 2004. Artista s-a reunit cu Per Gessle şi au lansat împreună, în 2011, albumul ”Charm School”.

"Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea", a transmis managerul cântăreţei, Marie Dimberg. 

Marie Fredriksson şi Per Gessle au înfiinţat trupa Roxette în 1986, iar single-ul de debut al grupului s-a intitulat ”Neverending Love”. În aprilie 1989, grupul suedez a devenit o celebritate mondială cu piesa ”The Look”. De atunci, trupa suedeză a susţinut peste 560 de concerte în lumea întreagă, în faţa multor milioane de fani. Formaţia a lansat 51 de single-uri, iar albumele sale s-au vândut în peste 75 de milioane de copii pe plan mondial. Al 10-lea album de studio al grupului, ”Good Karma”, a fost lansat pe în iunie 2016. Cel mai recent, la Bucureşti, grupul a concertat în 2015.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz