2020-03-30 14:18

DOLIU în muzică: Solistul trupei Conexiuni a murit

 |  17:32
DOLIU în muzică: Solistul trupei Conexiuni a murit

Florian Stoica, solistul trupei Conexiuni, a decedat. Anunţul a fost făcut chiar de familie, joi dimineaţa. Solistul va fi înmormântat sâmbătă la Urlaţi, judeţul Prahova.

”Acum am vrea ca "TU" sa "Mai ramai putin", insa cu durere in suflet trebuie sa va anuntam ca al nostru sot, tata, prieten, artist, Florian Stoica - solistul formaţiei Conexiuni, a plecat aseara la 22:45 spre Ceruri pentru ca are un spectacol in fata Domnului, cel mai dureros pentru noi, dar probabil cel mai valoros pentru el. Slujba de inmormantate va avea loc Sambata la Biserica Sfintii Voievozi din Urlati, inca nu stim ora dar revenim cu informatii. Dumnezeu sa-l ierte!”, este mesajul postat pe contul de Facebook al solistului de către Florentina si Florentin Stoica.

Conexiuni se înfiinţează în toamna anului 1983, la Braşov, la iniţiativa a trei studenţi: Marcel Boca, Florian Stoica şi Victor Lenghel şi debutează la Casa de Cultură a Studenţilor. Deşi în ultimii ani a intrat într-un con de umbră, Conexiuni a avut prezenţe importante pe scena rock-ului autohton în anii 90.

La Festivalul "Rock '92" deschid concertele Uriah Heep şi Ian Gillan Band. În septembrie '93, în cadrul Festivalului internaţional "Rock '93", Conexiuni asigura alaturi de Holograf deschiderea concertului Scorpions - moment important în cariera trupei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine