2019-10-20 17:03

Donald și Melania TRUMP, la ceai cu prinţul Charles şi Camilla / Ce CADOURI și-au oferit

 |  19:57
Donald și Melania TRUMP, la ceai cu prinţul Charles şi Camilla / Ce CADOURI și-au oferit

Preşedintele american Donald Trump şi Prima Doamnă Melania Trump erau invitaţi la ceai, luni după-amiaza, la reşedinţa prinţului Charles şi soţiei sale Camilla, în centrul Londrei, relatează The Associated Press.

Invitaţia la un ceai - în privat - reprezintă o rară ocazie ca Charles, moştenitorul tronului, să discute informal cu Trump despre lupta împotriva modificărilor climatice, pe care prinţul le consideră o ameninţare gravă, iar miliardarul republican o farsă, citeaza Mediafax.

Este vorba despre o misiune importantă a prinţului, care îşi asumă tot mai multe îndatoriri, în timp ce regina Elizabeth a II-a, în vâstă de 93 de ani, îşi reduce programul.

Regina nu mai efectuează turnee în străinătate şi i-a încredinţa lui Charles şi altor copii şi nepoţi un rol tot mai important în reprezentarea sa la evenimente.

Elizabeth a II-a i-a oferit lui Donald Trump un exemplar al primei ediţii a cărţii ”Al Doilea Război Mondial” (“The Second World War”) a lui Winston Churchill.

Cartea este o prezentare literară clasică a efortului de război care a unit Marea Britanie şi Statele Unite.

Regina i-a oferit preşedintelui un set de stilouri Duofold de trei piese, cu un design de obsidian, conceput în mod exclusiv pentru regină.

Ea i-a oferit Melaniei Trump o cutie de argent special comandată, cu un capac din email realizat de mână.

Regina urmează să-i primească luni seara pe soţii Trump la un dineu de stat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray