2020-08-04 23:27

Donald și Melania TRUMP, la ceai cu prinţul Charles şi Camilla / Ce CADOURI și-au oferit

 |  19:57
Donald și Melania TRUMP, la ceai cu prinţul Charles şi Camilla / Ce CADOURI și-au oferit

Preşedintele american Donald Trump şi Prima Doamnă Melania Trump erau invitaţi la ceai, luni după-amiaza, la reşedinţa prinţului Charles şi soţiei sale Camilla, în centrul Londrei, relatează The Associated Press.

Invitaţia la un ceai - în privat - reprezintă o rară ocazie ca Charles, moştenitorul tronului, să discute informal cu Trump despre lupta împotriva modificărilor climatice, pe care prinţul le consideră o ameninţare gravă, iar miliardarul republican o farsă, citeaza Mediafax.

Este vorba despre o misiune importantă a prinţului, care îşi asumă tot mai multe îndatoriri, în timp ce regina Elizabeth a II-a, în vâstă de 93 de ani, îşi reduce programul.

Regina nu mai efectuează turnee în străinătate şi i-a încredinţa lui Charles şi altor copii şi nepoţi un rol tot mai important în reprezentarea sa la evenimente.

Elizabeth a II-a i-a oferit lui Donald Trump un exemplar al primei ediţii a cărţii ”Al Doilea Război Mondial” (“The Second World War”) a lui Winston Churchill.

Cartea este o prezentare literară clasică a efortului de război care a unit Marea Britanie şi Statele Unite.

Regina i-a oferit preşedintelui un set de stilouri Duofold de trei piese, cu un design de obsidian, conceput în mod exclusiv pentru regină.

Ea i-a oferit Melaniei Trump o cutie de argent special comandată, cu un capac din email realizat de mână.

Regina urmează să-i primească luni seara pe soţii Trump la un dineu de stat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz