2019-10-16 21:06

Dorel Vişan, în piesa de teatru “Întoarcerea la matcă”, la TVR Cultural

 |  13:16
Dorel Vişan, în piesa de teatru “Întoarcerea la matcă”, la TVR Cultural

TVR Cultural a programat mâine, marţi, 28decembrie, încă o premieră de teatru tv, ultima pe acest an, “Întoarcerea lamatcă” ( de la ora 22.30), cu Dorel Vişan în rolul principal.

Piesa “Întoarcerea la matcă”este o adaptare după piesa omonimă a lui George Aslaloş şi regizată deJon Gostin . Potrivit regizorului, ş ne oferă în piesa „Întoarcerea la matcă” o perspectivăasupra societătii românesti postcomuniste, cu focalizare pe perioada detranzitie politică si pe defectele structurii mentalitare>.

, spune despre piesă producătoarea Dana Andriescu.

Exilatul se întoarce, dupa patruzeci deani, să-şi revadă casa părintească, pe care o descoperă transformată în bordelclandestin. „Cumpără” timp de la Matroană, aceptând una dintre ofertelestabilimentului. Prostituata se dovedeşte a fi soţia unui fost nomenclaturist,chiar cel care i-a determinat exilul. Exilatul moare, în casa părintească, dupăce o iartă pe ea, în numele soţului.

Distributia piesei este alcătuităastfel: Dorel Vişan interprezează rolul exilatului, Dorina Lazăr estematroana, Oana Ştefănescu o întruchipează pe Esmeralda , Virgil Popa estedoctorul, bunica este jucată de Violeta Berbiuc, mama de Dana Andriescu, sorade Maria Chivu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray