2019-10-23 02:56

SURPRIZĂ de proporții. Cine au fost desemnați cei mai PROȘTI actori în 2017. Ce film a primit “Zmeura de Aur”

 |  13:26
SURPRIZĂ de proporții. Cine au fost desemnați cei mai PROȘTI actori în 2017. Ce film a primit “Zmeura de Aur”

Animația "The Emoji Movie" a primit patru trofee Zmeura de Aur la cea de-a 38-a ediţie a galei Razzie Awards, unde s-a impus la categoria "cel mai prost film". Mai dureros este că, Tom Cruise şi Mel Gibson, doi actori legendari, au fost desemnați cei mai slabi artişti din anul 2017.

"The Emoji Movie", un film pentru copii produs de Sony Pictures despre emoticoane care vorbesc, a câştigat patru premii Zmeura de Aur, după ce s-a impus la categoriile "cel mai prost film", "cel mai prost regizor" (Tony Leonidis), "cel mai prost scenariu" (Tony Leonidis, Eric Siegel şi Mike White) şi "cel mai prost cuplu de pe marele ecran" (oricare două emoticoane, potrivit organizatorilor).

SURPRIZĂ de proporții. Cine au fost desemnați cei mai PROȘTI actori în 2017. Ce film a primit “Zmeura de Aur”
zoom
Tom Cruise a fost desemnat cel mai prost actor pentru rolul principal - un sergent din armata americană - interpretat în filmul "The Mummy". La rândul său, Mel Gibson a fost premiat la categoria "cel mai prost actor în rol secundar" pentru evoluţia sa din filmul "Daddy's Home 2", în care starul australian a jucat alături de John Lithgow, Will Ferrell şi Mark Wahlberg. Totodată, Tyler Perry, nominalizată de multe ori la Zmeura de Aur în ultimii ani, s-a impus la categoria "cea mai proastă actriţă" pentru interpretarea personajului feminin Madea din pelicula "Boo 2: A Madea Halloween". Kim Basinger, o actriţă premiată cu Oscar, a câştigat în acest an Zmeura de Aur pentru rolul secundar interpretat în thrillerul erotic "Fifty Shades Darker". Acest film, care încheie trilogia "Fifty Shades", s-a impus şi la categoria "cea mai proastă continuare". Premiile Zmeura de Aur sunt decernate pe baza voturilor exprimate de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, care provin din 26 de ţări. Trofeele costă 4,97 dolari şi au forma unei zmeure vopsite în auriu, amplasată pe un mic soclu în forma unei pelicule cinematografice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray