2020-05-29 04:45

Două sex-simboluri de la Hollywood se află în Sibiu

 |  10:19
Două sex-simboluri de la Hollywood se află în Sibiu

Doi dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, dar mai ales barbati care au milioane de femei din toata lumea la picioare, se afla zilele acestea la Sibiu. Jeffrey Dean Morgan, unul dintre protagoniştii serialului ”Anatomia lui Grey”, şi Aaron Eckhart vor filma o reclama la Castelul Corvinilor, insa au preferat sa se cazeze la un hotel de cinci stele din Sibiu.

Jeffrey Dean Morgan şi Aaron Eckhart vor filma o reclamă la Hunedoara, însă staff-urile acestora au refuzat să facă precizări cu privire la conţinutul scenelor. Filmările vor avea loc la Hunedoara în următoarele trei zile, cele mai multe scene urmând să fie filmate la Castelul Corvinilor.

Jeffrey Dean Morgan interpreteză rolul medicului Denny Duguiette în serialul ”Anatomia lui Grey”, dar a jucat şi în ”Supernatural”, fiind unul dintre cei mai doriti barbati din lume.

Aaron Eckhart a devenit cunoscut după apariţia din filmul ”Erin Brockovich”, iar în 2006 a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor pentru ”Thank You for Smoking”. A jucat, de asemenea, în blockbusterul ”The Dark Knight”. Aaron ocupa un loc fruntas in topurile sex-simbolurilor masculine, fiind un actor cu milioane de fani, dar mai cu seama un barbat extrem de apreciat pentru sarmul sau.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine