2020-03-28 17:57

"Dragostea mea către toţi micuţii mei monştri!”. Ce presupune MESAJUL artistei-cameleon

 |  11:43
"Dragostea mea către toţi micuţii mei monştri!”. Ce presupune MESAJUL artistei-cameleon

Vedetele transmit, de obicei, tot felul de mesaje fanilor: haioase, simpatice, șocante…Fanii desigur că “empatizează“ cu asemenea mesaje: ei îți satisfac curiozitatea despre vedetă, iar personalitatea cu pricina își mai face ceva imagine și toată lumea e mulțumită!

Este și cazul artistei-cameleon Lady Gaga, care și-a ''oficializat'' pe Instagram relaţia cu noul său prieten, omul de afaceri Michael Polansky, după mai multe săptămâni de speculaţii cu privire la legătura dintre cei doi, după cum informează și Press Association. Cei doi au fost văzuţi duminică seară, în timp ce plecau împreună de la finala Campionatului de fotbal american Super Bowl. Primele fotografii în care apar împreună, îmbrăţişaţi, datează din decembrie. Mai precis, Lady Gaga, 33 de ani, a postat o fotografie pe Instagram în care Polansky o ţine în braţe. În mesajul care însoţeşte fotografia, Gaga îşi anunţă fanii că s-a "distrat atât de bine" alături de Michael la Miami, la Super Bowl: "Dragostea mea către toţi micuţii mei monştri şi fani, voi sunteţi cei mai buni!", a transmis cântăreaţa fanilor. Se înțelege că fotografia nu presupune mesajul, ci e viceversa: fanii percept toată dragostea pentru ei, dar percutează și la fotografie. Punct ochit, punct lovit!

Relații și relații

Conform profilului său de pe LinkedIn, Michael Polansky este absolvent de Harvard şi CEO de mai bine de 10 ani al companiei Parker Group, cu sediul la San Francisco. În fotografia postată pe Instagram, laureata premiului Oscar, pe numele său real Stefani Germanotta, stă în braţele lui Polansky, probabil la bordul unui iaht, iar pe fundal se vede oceanul. Anul trecut Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul său Christian Carino.

După ce solista a interpretat un duet caracterizat drept "foarte fierbinte" la gala Oscar de anul trecut, alături de actorul Bradley Cooper, cu care a jucat în "A Star Is Born", mulţi s-au grăbit să comenteze că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă, însă ambii au infirmat acest lucru. Desigur, publicului i-ar fi plăcut ca totul să fie real, însă cine știe…

În joacă

Nu e prima oară când Lady Gaga “se joacă“ cu fotografiile și mesajele pe rețelele sociale. Așa cum se joacă și cu aspectul ei și tocmai de aceea a fost supranumită și artista-cameleon.

Lady Gaga este foarte activă și pe contul ei de Twitter, iar fanii au avut parte de curând, de o dezvăluire inedită din partea solistei „Asistentul meu: când a fost ultima dată când ai făcut baie? Eu: Nu îmi amintesc”. Inedita postare a vedetei a fost însoțită și de hastag-ul LG6, lucru despre care fanii cred că anunță lansarea în curând a celui de-al șaselea album de studio al cântăreței. Într-un interviu acordat recent pentru canalul de YouTube NikkieTutorials, Lady Gaga a vorbit despre ce planuri are pentru 2020. „Mai multă muzică, nu intenționez să mă retrag prea curând… orice fel de muzică, foarte diferită. Vreau să fac mai multe filme, vreau să am copii și vreau să duc mai departe Haus Laboratories până devine compania de make-up a visurilor mele”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine