2020-08-13 05:14

Dramă! Soțul cântăreței Celine Dion a rămas fără limbă

 |  17:11
Dramă! Soțul cântăreței Celine Dion a rămas fără limbă

Momente grele pentru cântăreața Celine Dion și pentru familia ei! Artista a fost nevoită să-și anuleze toate concertele din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă soțul ei.Rene Angelil are cancer la gât, iar la sfârșitul anului trecut, acesta a suferit o amputare parțială a limbii.

Soțul cântăreței Celine Dion se luptă de la sfârșitul anului trecut cu nemiloasa boală, care a revenit în forță, după ce în 1999 reușise s-o învingă. Conform Mediafax care redă informații publicate de Las Vegas Sun, René Angélil, în vârstă de 72 de ani, a suferit o amputare parţială a limbii, iar organul a fost înlocuit cu o proteză. "Operaţia a reuşit şi recuperarea lui René este perfectă", a declarat pentru tabloidul american unul dintre asociaţii muzicianului.

Celine Dion a anunţat în august că îşi anulează toate concertele pe care trebuia să le susţină în perioada următoare în cadrul turneului din Asia. Cântăreaţa, care suferă de o inflamare a gâtului, a explicat că doreşte să ia o pauză "de la toate activităţile profesionale" pentru a se dedica familiei şi în special soţului său.

René Angélil a fost managerul cântăreţei timp de 30 de ani, înainte de a ceda acest rol "vechiului său prieten", Aldo Giampaolo, în luna iunie. Celine Dion şi Rene Angelil s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 13 ani, şi gemenii în vârstă de patru ani Eddy şi Nelson.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-26

Mai multe imagini:
Dramă! Soțul cântăreței Celine Dion a rămas fără limbă
zoom
Dramă! Soțul cântăreței Celine Dion a rămas fără limbă
zoom
Parerea ta...

DOKTOR OTKER.
06 Sep 2014

EXCES DĂ UZ DĂ LIMBĂ!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz