2019-12-13 14:41

Duel în finala „X Factor” între concurenta lui Bănică Jr. și a lui Brenciu. Iată cine a câștigat 100.000 euro

 |  14:46
Duel în finala „X Factor” între concurenta lui Bănică Jr. și a lui Brenciu. Iată cine a câștigat 100.000 euro

La numai 16 ani, a câștigat „X Factor”! Este vorba despre Adina Răducan, tânără aflată în echipa lui Horia Brenciu, care s-a ales cu trofeul emisiunii, dar și cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. În urma duelului cu Alexandra Crișan, concurenta lui Ștefan Bănică Jr., ea a fost favorita publicului.

După o seară în care emoțiile s-au ținut lanț, finaliștii au scos la iveală cele mai bune interpretări ale lor și s-au întrecut pe ei înșiși, publicul a considerat că Adina Răducan este cea care deține Factorul X și merită să câștige competiția. Astfel, Adina este prima prezență feminină din istoria X Factor România care se poate mândri cu trofeul X Factor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce în anii trecuți acestea au fost adjudecate de partea masculină.

Finala X Factor 2014 a fost seara premierelor: Adina Răducan nu este doar prima fată care câștigă marele premiu, ci și prima concurentă sub 18 ani care reușește acest lucru. Intrată în concurs la doar 15 ani, acum când Adina a împlinit deja 16, se poate mândri cu o performanță incredibilă, aceea de a câștiga mult râvnitul trofeu, X Factor.

Emoționat până la lacrimi, Horia Brenciu și-a văzut a doua zi de Crăciun visul împlinit: concurenta sa de numai 16 ani a cucerit inimile telespectatorilor, iar voturile lor au transformat-o în marea câștigătoare X Factor. Adina Răducan a fost susținută nu numai de mentorul său, ci și de întreaga lui familie care a fost prezentă în platoul emisiunii, cu mic, cu mare. Așa cum i-a promis încă de la repetiții, tatăl artistului a sustinut-o din public. Tot acolo s-a aflat și familia Adinei, înclusiv străbunica de 92 de ani, al cărei mare vis s-a împlinit aseară când nepoata ei a câștigat X Factor.

Pentru prima dată în istoria X Factor România, în finala super show-ului au rămas două fete. Adina Răducan, concurenta lui Horia Brenciu, și-a ales melodia lui Whitney Houston pentru duel, „One moment in time”, mai mult decât potrivită acestei gale live. Adina a sperat ca această interpretare să-i aducă voturile publicului și să-și împlinească visul.

Alexandra Crișan, concurenta lui Ștefan Bănică și-a ales o piesă care „poate fi povestea oricui”. Mai precis, „Someone Like You” a lui Adele. Mai mult ca niciodată, concurenta a trăit fiecare vers, smulgându-i lacrimi mentorului său, așa cum s-a întâmplat și la prima melodie cu care a deschis seara finalei.

Alexandra Crișan, concurenta lui Ștefan Bănică, a fost la un pas distanță de câștigarea trofeului. Deși a fost votată de public si trimisă la duelul final, voturile lui nu au ajutat-o și în momentul decisiv. Horia Brenciu nu a putut să nu laude timbrul de excepție al Alexandrei și să nu se bucure că marea luptă s-a dat între două fete, amândouă extrem de talentate. „Nu pot să nu o felicit pe această fată.”, i-a spus el.

Pentru Ștefan Bănică lucrurile sunt clare: “Fără supărare, pentru mine, Ștefan Bănică, Alexandra Crișan este câștigătoarea, a spus el la finalul concursului. Extrem de implicat și dornic să facă din reprezentațiile Alexandrei spectacol de zile mari, Ștefan Bănică poate considera că și-a îndeplinit misiunea. A dus-o pe Alexandra în finală, iar momentele ei artistice au fost memorabile.

Deși s-a aflat cu doi concurenți în marea finală, Delia a rămas fără nici unul în momentul decisiv. Alessio Paddeu a cântat pentru prima oară o melodie în limba română pe scena X Factor pe care a dedicat-o publicului, cel care a făcut posibil să ajungă până aici și a părăsit scena în aplauzele tuturor. Nici trupa 69, cei mai simpatizați concurenți din concurs, nu au prins bătălia finală, dar s-au arătat fericiți că au ajuns atât de departe în acest concurs.

Fie că au cântat singuri sau împreună cu mentorii lor, finaliștii X Factor au dovedit că-și merită cu prisosință locul pe scena X Factor și renumele de cei mai buni concurenți. Invitații speciali ai serii au adus magia în platoul X Factor, iar filmulețele de la repetiții în care Delia a colindat alături de Alessio Paddeu în blocul copilăriei ei, darurile de suflet pe care i le-a făcut Ștefan Bănică Alexandrei Crișan, momentele de la repetiții văzute prin prisma tatălui lui Horia Brenciu au arătat că X Factor e mai mult decât un concurs de voci, ci o întreagă lecție de implicare și dăruire. Așa cum a promis, la finalul serii Horia a cântat la trompetă, iar Ștefan Bănică a fost alături de eleva sa până în ultima clipă, copleșind-o cu laude și felicitări.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-27

Mai multe imagini:
Duel în finala 'X Factor” între concurenta lui Bănică Jr. și a lui Brenciu. Iată cine a câștigat 100.000 euro
zoom
Duel în finala 'X Factor” între concurenta lui Bănică Jr. și a lui Brenciu. Iată cine a câștigat 100.000 euro
zoom
Duel în finala 'X Factor” între concurenta lui Bănică Jr. și a lui Brenciu. Iată cine a câștigat 100.000 euro
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray