2019-12-09 22:55

Duel între femei! Lupta se dă între Vica Blochina și Roxana Ionescu

 |  14:54
Duel între femei! Lupta se dă între Vica Blochina și Roxana Ionescu

Vica Blochina și Roxana Ionescu sunt cele care se vor duela, sâmbătă, în cadrul unei noi ediții a show-ului Ferma Vedetelor. În urma confruntării, una dintre ele va părăsi competiția. Vica a fost cea care și-a ales adversara, însă Roxana este cea care va selecta probele duelului.

Neti Sandu i-a vizitat pe fermieri pentru a le ridica moralul și a le da câteva detalii despre ce le rezervă astrele: „Noi suntem la o emisiune, într-un joc, la care miza este banul. Dar, de fapt, tot motivul întâlnirii noastre aici, și al vostru, este că fiecare va afla ceva despre el și va avea de învățat o lecție foarte importantă de viață.”. Ei s-au bucurat foarte tare când au văzut-o: „Este o persoană foarte dragă mie! Mi-am adus azi aminte că o cunosc de 15 ani!”, a spus Cristina. 

Neti le-a pregătit tuturor concurenților astrograma și le-a spus lucruri despre ei pe care nu le știau, descoperind aspecte interesante. „Mă bucur că am venit. Mi-a plăcut foarte mult cum m-au primit, că s-au bucurat! Aveam emoții, pentru că nu știam dacă au chef, unii poate nu se uită la horoscop sau nu pun prea mare bază. Eu aveam niște lucruri anume să le spun. Important era ca ei să își dorească să le asculte!”, a declarat Neti.

Iulia Vântur a nimerit fix în mijlocul repetițiilor unui nou cântec. Pentru duelul de sâmbătă, Vica a ales: „Cu siguranță nu o voi alege pe Cristina la duel. O aleg pe Roxana!”. Răspunsul Roxanei a venit prompt: „Mă așteptam! Sunt pregătită!”.

După decizie, concurenții au pășit în ring pentru duelul de antrenament. Gina și Dan s-au bătut cu roșii. Cristina și Roxana au făcut concurs de transportat știuleți de porumb pe bârnă. Augustin și Vica s-au tras cu sfoara, unul pe celălalt, peste linia de marcaj, iar întâlnirea de la mijloc s-a lăsat cu un nou sărut și o grămadă care a cerut vârf: „Cine știe, poate plecăm îndrăgostiți de aici, că pupă tare bine Augustin!”, a spus Vica.

După hohote de râs, premiul a fost livrat, grătarul încins, iar ei s-au bucurat de o masă copioasă. În ediția de sâmbătă telespectatorii vor fi martorii unui nou duel între fete. De data aceasta, puternica Vica va intra în ring alături de Roxana, care este foarte determinată să continue cursa. Ce probe își va alege Roxana și cine va ieși învingătoare rămâne de văzut sâmbătă, de la 22:30, numai la PRO TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-08

Mai multe imagini:
Duel între femei! Lupta se dă între Vica Blochina și Roxana Ionescu
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray