2019-12-06 02:17

După decepţiile suferite, Andreea Mantea speră acum să dea lovitura: „Am fost o ghinionistă în dragoste”

 |  21:01
După decepţiile suferite, Andreea Mantea speră acum să dea lovitura: „Am fost o ghinionistă în dragoste”

A petrecut peste trei luni în preajma unor bărbaţi aleşi pe sprânceană, care au încercat în fel şi chip s-o cucerească. A avut parte de distracţie, popularitate, deplasări atât în ţară, cât şi peste hotare, iar potrivit zvonurilor, emisiunea i-a adus în cont o sumă consistentă de bani. Andreea Mantea spune însă că participarea ei la emisiunea Antenei 1 a însemnat mai mult decât atât. Într-un interviu pentru ziarul PUTEREA, vedeta a vorbit deschis despre motivele care au determinat-o să accepte provocarea şi să devină „burlaciţa” curtată într-un show tv, dar şi despre planurile pe care le are. Astăzi, are loc finala emisiunii, când Mantea va desemna marele câştigător.

Cum a fost experienţa „Burlăciţa” pentru tine? Cum te-ai simţit, ştiind că 20 de bărbaţi se luptă pentru tine? Ce ţi-a plăcut cel mai mult la acest format?

În momentul în care Antena 1 mi-a făcut această propunere, eram singură şi chiar îmi doream pe cineva alături, aşa că mi-am spus că e momentul meu să merg pe acest drum. Am luat din start în considerare faptul că nu e deloc uşor să participi la un asemenea reality-show, mai ales atunci când crezi cu adevărat în proiect şi decizi să îţi pui viaţa pe tavă, la tv. Cât despre compania pretendenţilor mei, orice femeie îşi doreşte la un moment dat în viaţă să fie curtată. Normal că nu e uşor ca lucrul ăsta să se facă în prezenţa atâtor camere de filmat, însă nu sunt la prima mea experienţă cu televiziunea şi mi-a fost uşor să fac abstracţie de cei din jur.

Povesteşte-mi te rog o întâmplare haioasă din culisele emisiunii.

Ooo, dar au fost atâtea în cele peste trei luni de filmări. Îmi vine acum în minte momentul în care era să pierdem avionul către Vegas, din Londra, mai bine de jumătate din echipă, pentru că am rămas să căscăm gura la toate minunăţiile din aeroport şi din împrejurimi şi nu ne-am mai dat seama când a trecut vremea. Alergam şi râdeam cu toţii. Şi tot de aeroport este legată o altă întâmplare care îmi vine acum în minte, mai exact momentul întoarcerii din America. Deşi luasem două extra bagaje, tot nu reuşeam să mă încadrez. Parcă îl şi văd pe domnul din aeroport deschizând unul dintre cele mai mare trollere şi spunându-mi dur să scot tot până ajung la greutate, am încercat subtil cu câte o pereche de blugi, o săndăluţă, până am fost nevoită să arunc fierul de călcat la coş. Noroc că au fost băieţii drăguţi şi m-au ajutat punându-mi hainele la ei în bagaje.

 După ce criterii ai selectat finalistul emisiunii „Burlăciţa”? Speri într-o relaţie de lungă durată?

După chimie. Rând pe rând, această chimie a fost un factor important de decizie în cadrul fiecărei ceremonii a trandafirului. Pentru mine contează enorm să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu oamenii din jurul meu. Cât despre cea de-a doua întrebare, da, aşa cum am spus-o încă de la început, am pornit cu inima deschisă în acest show, dorindu-mi ca la final să plec la braţul unui cavaler.

Cum au privit apropiaţii participarea ta în această emisiune?

Recunosc că la început nu le venea să creadă, dar încet-încet m-au văzut cât de tare cred şi au crezut şi ei şi au sperat cot la cot cu mine că va fi bine. Bineînţeles că ei au avut cel mai mult de suferit, pentru că am fost plecată foarte mult de acasă. Doar în America am fost plecată mai bine de o lună, practic a fost pentru prima oară când am lipsit atât de mult de acasă, asta ca să nu mai vorbim de deplasările din ţară.

Crezi în dragostea apărută pe platourile de filmare? Ai putea forma o familie alături de o persoană pe care ai cunoscut-o într-un show tv?

Chiar cred în asta. N-aş fi nici prima şi nici ultima persoană care trăieşte o iubire pe platourile de filmare. N-am de unde să ştiu unde va duce o astfel de relaţie, dar cu siguranţă există sentimente în acest moment.

Care sunt calităţile pe care le apreciezi cel mai mult la un bărbat?

Sinceritatea, sinceritatea, sinceritatea, modestia (cu moderaţie)... îmi plac bărbaţii care pun familia pe primul loc. Trăgând linie, pot spune că am fost o ghinionistă în dragoste, dar simt că nu o să mai fiu. Revenind la calităţi, îmi plac bărbaţii romantici şi sinceri. Pentru că ştiu sigur că n-aş putea ierta niciodată minciuna şi infidelitatea. Am spus-o şi am s-o repet de câte ori va fi nevoie: e foarte important ca doi oameni să se respecte, pentru că asta e temelia oricărei relaţii.

Îţi doreşti să devii mamă?

Da, îmi doresc din tot sufletul, dar nu îmi programez nimic. Viaţa m-a învăţat să îl las pe Dumnezeu să decidă când va fi momentul potrivit. Îmi place să cred că nu mai trăim vremurile de odinioară, când dacă până la 20 de ani nu te măritai se dădea zvon în ţară că eşti fată bătrână. Nu mă presează nimeni, nici să mă mărit, nici să fac copii şi sincer nici eu nu-mi fac prea multe griji.

Ce urmează după „Burlăciţa”? Ai fost cooptată în noi proiecte de televiziune?

După „Burlăciţa” a urmat şi o petrecere, şi mă refer aici la „Petrecerea burlăciţelor”, emisiunea difuzată de duminică până joi, de la ora 21.30, la Antena Stars, dar şi două proiecte despre care nu pot să vorbesc încă.

În urmă cu câţiva ani, la debutul tău în televiziune, ai apărut într-un pictorial Playboy”. Ai mai poza nud pentru o revistă dedicată bărbaţilor?

Niciodată, şi nu spun asta pentru că nu aş avea încredere în mine, ci pur şi simplu pentru că simt că nu mai e cazul... 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray