2020-02-21 15:20

După scandalul cu Răduleasca, Oana Roman a răbufnit: „Mă fac grasă, tanc, purcică, obeză (…) şi nimeni nu se scandalizează”

 |  20:05
După scandalul cu Răduleasca, Oana Roman a răbufnit: „Mă fac grasă, tanc, purcică, obeză (…) şi nimeni nu se scandalizează”

Momentul în care Mihela Rădulescu le-a spus unor concurente de 14 ani, de la „Românii au talent”, că sunt grase a făcut mare vâlvă în mediul virtual. Criticată şi desfiinţată pentru atitudinea sa, vedeta s-a ales în schimb cu promovarea emisiunii, din al cărui juriu face parte. Episodul cu pricina nu a trecut neobservat nici de Oana Roman, care a răbufnit pe pagina sa de Facebook. Fiica fostului premier nu înţelege de ce lumea nu a reacţionat când ea a fost jignită de-a lungul timpului, şi s-au făcut glume proaste pe seama ei, doar pentru că nu are trup de modelă. „Mă fac grasă, tanc, purcică, obeză (…) şi nimeni nu se scandalizează”, a spus Oana.

De-a lungul timpului, Oana Roman a fost de nenumărate ori ţinta unor comentarii răutăcioase, care vizau aspectul ei fizic. Pe seama ei s-au făcut tot felul de glume proaste, doar pentru simplu fapt că este o persoană plinuţă. Deşi, până acum, nu a reacţionat nimeni să-i ia apărarea, nu acelaşi lucru s-a întâmplat când Mihaela Rădulescu le-a numit grase pe două tinere participante la show-ul „Românii au talent”, din juriul căruia ea face parte.

Cu toate că vedeta de televiziune joacă un rol în emisiunea cu pricina, ea s-a ales cu un val de jigniri şi reproşuri din partea celor care i-au taxat prestaţia. Jignirile au curs pe bandă rulantă, ea fiind taxată pentru că le-a spus fetelor participante la show-ul tv că trebuie să slăbească cel puţin cinci kilograme pentru a trece de etapa următoare. Acel moment a luat amploare şi de vineri seara, de la difuzarea primei ediţii a celui de-al cincilea sezon al show-ului, s-a tot pomenit numele Mihaelei Rădulescu. Oana Roman nu înţelege de ce se face atâta caz pentru cele întâmplate, având în vedere că pe seama ei s-au spus vorbe mult mai grele.  

„Am o singură nedumerire! Toată lumea o înfierează pentru că a spus unei fete că e grasă! O fată care făcea gimnastică! Eu nu fac gimnastică, nu sunt fotomodel şi n-am pretins niciodată a fi vreun model sau ceva de genul ăsta! Şi totuşi, persoane publice foarte cunoscute, de ani de zile, aproape zilnic în emisiuni de mare audienţă, în ziare, la radio, pe bloguri, vorbesc despre mine în termenii cei mai urâţi posibili! Mă fac grasă, tanc, purcică, obeză, etc., etc., mă jignesc în cele mai degradante şi urâte moduri şi nimeni nu se scandalizează, nimeni nu îi înfierează, nimeni nu discută şi nu pare a fi deranjat!

Sunt prezentată ca o anomalie, ca un monstru, deşi sunt om şi de curând mamă! Mie mi se pare că asta sună a ipocrizie! Mihaela e spus ceva, nu foarte dur până la urmă, şi e pusă la zid... iar nişte golani, mârlani şi nesimţiţi mă jignesc pe mine, o femeie normală, şi nimeni nu are nimic de comentat! Da, sunt subiectivă, e normal... dar dacă e să ne scandalizăm şi să fim doritori de decenţă şi dreptate, hai să fim aşa până la capăt!”, a scris ea pe contul său virtual.

„Mihaela a căutat polemică pentru că aşa e jocul”

Spre deosebire de ceilalţi, fiica lui Petre Roman nu taxează aşa de mult gestul divei de la Monaco din timpul emisiunii de la PRO TV. Ea consideră că Mihaela nu a făcut decât să adopte o atitudine de „gică contra”, potrivită pentru rolul de jurat pe care îl are la show-ul căutător de talente. 

„Mihaela a căutat polemică pentru că aşa e jocul şi rezultatele sunt cele aşteptate... provocarea ei a mers şi şi-a atins scopul! Mă întreb însă de ani de zile, care e scopul şi finalitatea târârii mele în noroi fără nici un motiv plauzibil! Sunt aici persoane care scriu comentarii folosind cele mai îngrozitoare cuvinte, oameni care nu mă cunosc, nu m-au văzut şi nu au vorbit cu mine niciodată şi care doar aşa, ca să fie la modă şi în ton cu alţii, mă tratează într-un fel în care nici un om nu merită a fi tratat!

Trăim într-o ţară în care decenţa şi bunul-simţ practic dispar! Şi asta e poate cel mai grav pentru că ne pierdem identitatea şi minima educaţie!”, a mai adăugat ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-18

Mai multe imagini:
După scandalul cu Răduleasca, Oana Roman a răbufnit: 'Mă fac grasă, tanc, purcică, obeză (…) şi nimeni nu se scandalizează”
zoom
Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
17 Mar 2015

Mie scirba de voi sitelot .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine