2020-01-29 01:29

Dur şi autoritar cu vedetele, în viaţa personală, Nea Marin este un model pentru cei mici

 |  21:01
Dur şi autoritar cu vedetele, în viaţa personală, Nea Marin este un model pentru cei mici

S-a făcut cunoscut publicului ca fiind o persoană „a dracului”, dar în realitate, lucrurile nu stau deloc aşa. El este cel care le dă bătăi de cap vedetelor şi îndrăzneşte să le pedepsească aspru atunci când ele nu respectă regulile lui stricte. Marin Barbu, alias Nea Marin, a acordat un interviu ziarului PUTEREA, în care a vorbit atât despre emisiunea care l-a făcut celebru, dar şi despre viaţa personală. Îi place să facă sport şi iubeşte dansurile populare şi, spre bucuria lui, aceste pasiuni au fost preluate şi de juniorii familiei. Emisiunea „Poftiţi pe la noi!” s-a încheiat, aseară, dar Nea Marin promite că va fi prezent şi în toamnă pe micul ecran cu un nou proiect.

Nea Marin este, în realitate, o fire autoritară şi dură aşa cum pare la tv? Spuneţi-ne câteva lucruri despre dvs. pe care telespectatorii nu le ştiu.

Sunt un om normal, îmi iubesc familia, sunt iubit, respect şi sunt respectat. Oamenii se miră când mă văd pe stradă şi îmi spun că la televizor par al dracului. Păi în emisiune trebuie să fiu al dracului, că altfel nu îmi fac treaba! Îmi place foarte mult să merg cu bicicleta. Zilnic de la 7.00, 7.30 şi până la 9.00, 9.30, sunt pe bicicletă. Cred că toţi cei din Parcul IOR mă ştiu. Mi-am învăţat şi nepoţii să meargă cu bicicleta, plecăm împreună de acasă, dăm ture de parc, stăm la locurile de joacă şi ne întoarcem. Mă bucur mult că am reuşit să le insuflu deja pasiunea pentru mersul pe bicicletă şi cea pentru dans.

În emisiuni, atunci când o vedetă greşeşte, nu ezitaţi să apelaţi la corecţia fizică. Este asta o modalitate de rezolvare a problemelor?

Eu am tot spus că am trei metode de lucru: vorba bună, atingerea uşoară şi apoi nuiaua. Funcţionează de fiecare dată!

De-a lungul timpului aţi cunoscut foarte multe vedete, cum se numeşte persoana pentru care aveţi o simpatie aparte? La polul opus cine se află? Care este motivul?

Gina Pistol şi Edi Stancu sunt cele mai muncitoare vedete cu care am avut eu de-a face.

Cu Liviu Vârciu în ce relaţii aţi rămas? Cu el aţi folosit mai des nuiaua…

Foarte, foarte bune, anul trecut i-am serbat ziua de naştere, 17 martie, la mine acasă. Am pus o masă, am stat cu toţii, ne-am simţit foarte bine. Suntem buni prieteni.

Ce spun apropiaţii despre rolul pe care îl jucaţi în emisiune? Ce sfaturi vă dau?

Apropiaţii spun că e bine ce le fac în emisiune, pentru că generaţia tânără trebuie să ştie şi de ruşine, şi de frică şi, nu în ultimul rând, trebuie să ştie să facă şi muncă fizică la modul cel mai serios.

În ultima perioadă, emisiunea a fost lider de audienţă. Ce credeţi că atrage publicul la acest format?

Toate ediţiile emisiunii „Poftiţi pe la noi!” au fost lider de audienţă. Eu chiar mă pricep la foarte multe lucruri, ştiu de copil, de la bunicul meu, rânduiala dintr-o gospodărie, lumea vede asta şi îi place. De fiecare dată cei care mă întâlnesc pe stradă asta îmi şi spun, că sunt priceput la toate.

Povestiţi-mi o întâmplare haioasă din culisele emisiunii.

La aceasta emisiune nu prea există culise, se filmează foarte mult şi, după cum aţi văzut, în primul rând muncim cu seriozitate. Nu prea e timp de distracţie. Proiectul ăsta mi se potriveşte mai bine pentru că eu aşa sunt: un perfecţionist convins, căruia îi place să lase ceva în urma lui pe oriunde trece.

Aveţi o şcoală de dansuri populare. De unde porneşte pasiunea dvs. pt dansul popular?

Eu sunt născut într-un sat cu tradiţie căluşărească (Conteşti, Teleorman). Când aveam 6 ani am văzut cum dansau căluşarii şi m-am îndrăgostit de joc. Şi de atunci şi până în zilele noastre, adică de 50 de ani, joc şi iarăşi joc. Iar eu şi fiica mea învăţăm sute şi sute de tineri nu doar să joace, ci să şi iubească jocul tradiţional.

Aveţi două fiice şi doi nepoţei. Vă calcă pe urme vreunul dintre ei?

Bineînţeles! Asta mă şi bucură cel mai mult, faptul că am reuşit să le insuflu nepoţilor mei pasiunea pentru dans şi pentru sport.

Publicul vă poate urmări doar în sezonul estival la tv. Aveţi vreun proiect tv şi pentru toamnă?

Sigur că da!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-26

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine