2020-08-08 04:18

E oficial: Mutu s-a însurat a treia oară!

 |  07:35
E oficial: Mutu s-a însurat a treia oară!

După două căsnicii ratate, Adrian Mutu s-a însurat din nou. Norocoasa este Sandra Bachici, o fostă Miss România. Cei doi sunt împreună de un an.

E oficial: Mutu s-a însurat a treia oară!
zoom
Fotbalistul s-a casatorit, in prima zi din an, cu logodnica lui, Sandra Bachici. Ceremonia discreta a avut loc pe 1 ianuarie, exact de ziua Sandrei, in timpul vacantei pe care o petrec in Cuba.

Cei doi se vor intoarce in tara saptamana viitoare pentru a sarbatori evenimentul alaturi de familiile lor. In vara acestui an va avea loc si petrecerea nuntii. Sunt asteptati peste 300 de invitati, multi din lumea fotbalului si a afacerilor.

Fostul fotbalist al lui Pune City a publicat pe contul său de Facebook imagini de la petrecere şi le-a mulţumit tuturor pentru mesajele frumoase pe care le-a primit. "Mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase!! Thank YOU all for your massages !! Grazie a tutti per i vostri messaggi !! I'm enjoying the night surrounded by friends and of course my gorgeous wife (Mă bucur de această zi alături de prieteni şi, bineînţeles, de superba mea soţie", a scris fotbalistul.

Adrian Mutu a fost căsătorit pentru prima dată în 2001, cu Alexandra Dinu. Cei doi au divorţat doi ani mai târziu, dar din scurta lor căsnicie s-a născut Mario. Ulterior, fotbalistul s-a însurat cu Consuelo Matos Gómez, împreună cu care are două fiice. Cuplul a divorţat anul trecut.

E oficial: Mutu s-a însurat a treia oară!
zoom
Edi Stăncioiu le-a ţinut companie

În Cuba, alături de proaspătul cuplul Mutu, a fost şi familia unui goalkeeper din Liga 1. Portarul lui ASA Târgu Mureş, Eduard Stăncioiu, împreună cu soţia sa, şi-au petrecut şi ei vacanţa de iarnă în Cuba, şi s-au distrat la nebunie cu Adrian şi Sandra, precum prea bine se vede în fotografiile alăturate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz