2020-01-28 14:44

Ea este posibila gazdă-surpriză a galei PREMIILOR OSCAR!

 |  20:05
Ea este posibila gazdă-surpriză a galei PREMIILOR OSCAR!

Actriţa Whoopi Goldberg ar putea fi gazda-surpriză a galei premiilor Oscar de duminică seară, după ce în ultimele zile ea a absentat din emisiunea „The View”, fapt care a dus la o serie de speculaţii.

Pentru a doua oară în istoria de nouă decenii, gala premiilor Oscar va avea loc fără o gazdă unică. The Guardian scrie că există o mare şansă însă ca Whoopi Goldberg - prima femeie care a prezentat singură ceremonia de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, în 1994 - să ocupe acest rol.

Goldberg, în vârstă de 63 de ani, absentează de la emisiunea „The View” a ABC, reţeaua care transmite şi Oscarurile, încă din ziua în care Academia a anunţat-o ca făcând parte dintre cei ce vor înmâna trofee. Colegii ei din emisiune au transmis telespectatorilor că actriţa lipseşte pentru că este bolnavă.

Whoopi Goldberg a prezentat pentru prima dată singură gala în 1994 şi a revenit în acest rol în 1996, 1999 şi 2002. Toate cele patru apariţii ale ei au fost apreciate de critici şi de public, citeaza News.ro.

La începutul acestei săptămâni, Vanity Fair, care are o relaţie apropiată cu Academia, a publicat pe Twitter un clip cu Goldberg de la gala din 1999, stârnind din nou speculaţii.

Înainte să prezinte gala, Whoopi Goldberg a fost şi prima femeie afro-americană care a primit 2 nominalizări. După ce nu a câştigat în 1986 pentru „The Color Purple”, Goldberg a primit Oscarul pentru rolul secundar din „Ghost”, în 1991.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine