2019-11-13 00:08

Ed Sheeran s-a CĂSĂTORIT cu prietena din copilărie. DEZVĂLUIRI în premieră despre marea ceremonie

 |  00:07
Ed Sheeran s-a CĂSĂTORIT cu prietena din copilărie. DEZVĂLUIRI în premieră despre marea ceremonie

Starul pop britanic Ed Sheeran s-a căsătorit cu prietena din copilărie Cherry Seabron, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc înainte de Crăciun pe proprietatea sa din Suffolk (vestul Angliei), notează, joi, tabloidul The Sun, citând un apropiat al cântăreţului.

"Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost un eveniment foarte discret, doar câţiva colegi de şcoală, câţiva membri ai familiei şi preotul", a declarat un apropiat al cantautorului în vârstă de 28 de ani, scrie AFP. 

"Au fost prezente doar 40 de persoane, nici Taylor Swift, nici responsabili ai casei de discuri, membri ai familiei regale sau vedete pop. Nu şi-a dorit agitaţie, a dorit ceva cu adevărat al lor, o căsătorie restrânsă de iarnă", a adăugat sursa citata de News.ro.

Potrivit acestuia, cuplul are în vedere organizarea unei petreceri mari la sfârşitul verii pentru a celebra evenimentul cu mai multă lume. 

Ed Sheeran a anunţat în ianuarie 2018 că se va căsători cu prietena sa din copilărie Cherry Seabron, jucătoare de hochei.  

"M-am logodit chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi iar pisicile noastre sunt răsfăţate", i-a anunţat cântăreţul pe cei 18 milioane de urmăritori pe Instagram, publicând o fotografie în care îşi sărută logodnica. 

Câteva luni mai devreme, starul afirma în The Sunday Times: "Este genial să întâlneşti oameni celebri dar nu asta înseamnă viaţa, nu este realitatea, într-o zi asta se va termina", adăugând: "Şi ştiu că Cherry este singura persoană care îmi va fi mereu alături".  

Ed şi Cherry se cunosc de la vârsta de 11 ani. Ei şi-au început povestea în 2015. La sfârşitul lui 2017, cântăreţul anunţa pe contul de Instagram că s-au logodit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray