2020-02-19 13:14

Ela Crăciun este ÎNSĂRCINATĂ pentru a treia oară: De 12 ani învăț să fiu MAMĂ

 |  09:25
Ela Crăciun este ÎNSĂRCINATĂ pentru a treia oară: De 12 ani învăț să fiu MAMĂ

Primăvara aduce vești minunate pentru una din cele mai admirate vedete din TV. Ela Crăciun, prezentatoare TV și cel mai cunoscut blogger de parenting din România, este însărcinată și va deveni, în toamna acestui an, mamă pentru a treia oară. Vestea i-a bucurat nespus pe soțul și pe cei doi copii ai săi, Alex și Alesia, aceștia din urmă așteptând cu nerăbdare momentul când și vor vedea frățiorul sau surioara pentru prima dată.

Ela Crăciun, supranumită în mediul online și SuperMom, prin prisma proiectelor sale de informare corectă a mămicilor din România, spune că familia este cel mai important pilon al vieții sale și că, de mic copil, visa să aibă  familie mare și fericită.

„Să fii mamă și să îți vezi copiii crescând, învățându-i ce înseamnă iubirea și respectul, reprezintă cea mai mare bucurie pentru mine, și, cred, pentru orice femeie. Alex și Alesia mi-au tot spus că își doresc un frățior, respectiv o surioară. Acum sunt foarte nerăbdători să afle ce va fi”, spune Ela Crăciun.

Vedeta le-a transmis admiratorilor săi marea veste pe pagina ei de socializare, dar și printr-o postare pe blogul său.

„De 12 ani învăț să fiu mamă lângă Alex, apoi lângă Alesia. Acum mă pregătesc pentru o nouă lecție a vieții mele, o minune pe cale să se întâmple. Voi aduce pe lume cel de-al treilea copil al familiei noastre.

Prinsă într-un carusel de sentimente încă îmi este greu să spun care este cel mai pregnant. Să fie șansa de a mai privi o dată în ochii unui bebeluș, de a-l privi noaptea cum doarme sau cum va fi să cresc încă o dată la pieptul meu o ființă mica și fragilă. Gândurile mi se adună și mi se risipesc facându-mi planuri pentru această toamnă. Bebelușul nostru va veni pe lume în luna noiembrie și este așteptat cu iubire de toata familia”, spune prezentatoarea emisiunii "Numai de bine", de la Antena 3.

Ela mărturisește că va rămâne în continuare extrem de activă, ducându-și la capăt proiectele

“Voi rămâne în continuare foarte activă până în în momentul sarcinii și imediat după. Nu mă voi opri o clipă! Voi filma pentru emisiunea mea, pentru blogul meu și voi modera emisiunea mea de la radio. Va fi o perioadă foarte frumoasă”, declară Ela Crăciun.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine