2020-03-28 17:11

Ela Crăciun, transformată în Jennifer Lopez: "Este un ETALON de frumusețe și ambiție!"

 |  09:44
Ela Crăciun, transformată în Jennifer Lopez: "Este un ETALON de frumusețe și ambiție!"

Ela Crăciun a suferit o transformare stilistică impresionantă. Vedeta de televiziune a devenit Jennifer Lopez pentru o zi, după ce specialiștii în machiaj și coafură i-au adaptat look-ul pentru a se apropia cât mai mult de vedeta de peste Ocean.

Minionă și cu o siluetă de tip clepsidră precum cunoscuta artistă, Ela Crăciun a intrat cu ușurintă în noul rol pozând ca Jenny from the Block pe străzile Bucureștiului, în vestimentații de aduc aminte de videoclipurile faimoasei cântărețe.

I-au fost aplicate extensii lungi și a strâns părul în coadă de tip Pony Tail, iar make-up artistul i-a aplicat un machiaj similar cu cel al vedetei, alegând aceleași nuanțe și același tip de contur al ochilor.

Rezultatul este spectaculos, iar Ela Crăciun a vrut să imortalizeze reușita făcând câteva fotografii în studio, dar și pe străzile din București. Pentru fotografiile exterioare a ales să poarte o maletă roz și haină de blană artificială, iar pentru cele de studio o rochie sexy ce îi pune în valoare formele generoase.

„Jennifer Lopez este un exemplu din toate punctele de vedere. Un exemplu de cum poți să fii mamă și femeie de carieră în același timp, de cum să îți întreții aspectul fizic prin sport și alimentație sănătoasă pentru ca, la 50 de ani, să uimești întreaga lume. O admir pentru că este un etalon de frumusețe și ambiție, un exemplu pentru toate femeile”, declară Ela Crăciun.

Ela Crăciun a mai avut în trecut o transformare stilistică spectaculoasă. Cu ocazia unei cunoscute gale de premii, a fost transformată de stiliști în sosia lui Kim Kardashian. Prezentatoarea de televiziune a purtat o perucă blondă, un machiaj similar vedetei de la Hollywood și o rochie în nuanța roz pudrat ce i-a pus în evidență silueta tip clepsidră pentru care este admirata și celebra Kim Kardashian. Ela Craciun a avut atunci cea mai apreciată apariție a serii și a câștigat trofeul „Cea mai reușită transformare într-o vedetă de Hollywood”, având cele mai multe voturi online din partea publicului.

 

Credit foto: Elena Corbu

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-04

Mai multe imagini:
Ela Crăciun, transformată în Jennifer Lopez: 'Este un ETALON de frumusețe și ambiție!'
zoom
Ela Crăciun, transformată în Jennifer Lopez: 'Este un ETALON de frumusețe și ambiție!'
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine