2020-05-25 09:18

Ele sunt vedetele care se pot mândri cu o căsnicie frumoasă..Cele mai solide cupluri din showbiz

 |  18:57
Ele sunt vedetele care se pot mândri cu o căsnicie frumoasă..Cele mai solide cupluri din showbiz

Într-o lume în care despărţirile sunt la ordinea zilei, iar relaţiile cu greu mai trec testul timpului, sunt şi câteva celebrităţi norocoase, care şi-au întâlnit jumătatea şi au descoperit secretul armoniei în cuplu. Dacă instituţia căsătoriei nu mai e luată în serios de majoritatea, sunt însă şi câteva excepţii, care s-au luptat pentru menţinerea căminului întemeiat. De peste hotare, cântăreaţa Gwen Stefani şi soţul ei, Gavin Rossdale, Victoria şi David Beckham sunt câteva dintre perechile care, cu siguranţă, fac figură frumoasă. Au o căsnicie care durează de ani buni, şi au avut grijă să păstreze discreţia asupra familiei lor. Din ţară, Elena Gheorghe şi Andreea Bănică sunt doar câteva dintre cele care au ştiut cum să aibă grijă de relaţia lor sentimentală.

Mai este puţin timp până la celebra zi a îndrăgostiţilor şi cu siguranţă această dată va fi sărbătorită ca la carte de către cuplurile, care au reuşit să se menţină, în ciuda trecerii timpului. Cu toate că, în zilele noastre, relaţiile eşuate sunt la tot pasul, există însă şi cazuri fericite. Atunci când mai eşti şi vedetă, subiectul unei depărţiri ajunge să facă mare vâlvă, şi să fie comentat în special de cârcotaşi. Sunt şi exemple de celebrităţi, care s-au ferit de scandaluri, şi s-au dovedit, odată cu trecerea timpului, că se încadrează în categoria familiştilor.

 

Gwen Stefani sărbătoreşte a 13-a aniversare

În timp ce multe alte cupluri de peste hotare se despart, cântăreața Gwen Stefani se mândrește cu o căsnicie frumoasă, care durează de ani buni. Se pare că artista a descoperit secretul unui mariaj fericit, ea și partenerul de viață reușind să treacă peste toate obstacolele pe care le-au întâmpinat de-a lungul anilor. În curând, Gwen și soțul ei, Gavin Rossdale, vor sărbători a 13-a aniversare.

„Trecem prin atât de multe împreună. Este o minune că am reuşit să stăm împreună atât de mult timp“, a spus Stefani, care s-a căsătorit cu vocalistul trupei Bush în 2002, după o relaţie de şase ani.

„Nu m-am văzut niciodată cu un bărbat atât de frumos. Nu ştiu dacă am fost o tocilară în liceu, dar în mod clar nu am fost frumoasa clasei, deci nu mi-am închipuit că o să fiu cu cineva ca el. Dar chiar cred că este foarte chipeş. Nu este cel mai important lucru despre el, dar e drăguţ... şi face nişte copii foarte frumoşi“, a mai spus Gwen Stefani.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale au trei copii împreună, Kingston James McGregor Rossdale, în vârstă de 8 ani, Zuma Nesta Rock Rossdale, în vârstă de 6 ani, şi Apollo Bowie Flynn Rosddale, în vârstă de 11 luni.

 

 

Victoria şi David Beckham sunt împreună de peste 15 ani

Victoria şi  David Beckham formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul internaţional. Relaţia lor durează încă din 1998, de pe vremea când Victoria cânta alături de colegele ei, în trupa Spice Girls, şi, odată cu trecerea anilor, ei şi-au mărit familia.

Fotbalistul şi cântăreaţa s-au căsătorit pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven. „Cred că distanţa ne-a ajutat să nu plictisim unul de celălalt”, declara  Victoria,  atunci când era întrebată care este secretul relaţiei lor.

Regina telenovelelor şi-a întâlnit regele

O relaţie care durează de mai bine de 13 ani este cea a actriţei de telenovele Thalia cu magnatul  din industria muzicală, Tommy Mottola. Vedeta şi soţul ei au împreună doi copii. Deşi, a lucrat ca actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare de televiziune, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel, după căsătoria cu Mottola, Thalia a lăsat-o mai moale cu munca şi s-a concentrat mai mult pe viaţa de familie. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, recent, Thalia a declarat că „nu a întâlnit un prinţ, ci un rege”.

 

Andreea Bănică şi Lucian, împreună din liceu

De pe plaiurile mioritice, Andreea Bănică este una dintre vedetele, care, se mândreşte cu o relaţie, ce durează încă din adolescenţă. De altfel, cântăreaţa a şi declarat că Lucian Mitrea a fost singurul bărbat din viaţa ei. Cu toate că de-a lungul timpului au tot circulat zvonuri privind infidelitatea soţului său, cântăreaţa a preferat să le ignore şi să-şi vadă mai departe de viaţa de familie alături de bărbatul iubit.

„Pot să spun că sunt  mândră  de căsnicia pe care o am. Sunt împlinită şi fericită şi cred că asta se vede. Încercăm să fim cât mai mult timp împreună, ceea ce este foarte important pentru o familie, încercăm să ne facem concediile împreună”, a dezvăluit artista, cu ceva timp în urmă, secretul relaţie lor. Cei doi au împreună o fetiţă, Sofia Maria.

 

Elena Gheorghe şi soţul ei, un cuplu discret

Cântăreaţa Elena Gheorghe şi soţul ei, Cornel Ene,  se pot mândri cu un mariaj frumos. Ei sunt împreună de mai bine de zece ani.

„Nu ştiu dacă există un secret al relaţiilor perfecte, fiecare îşi trăieşte povestea în felul său. În ceea ce mă priveşte, cred că într-o relaţie de durată prietenia este foarte importantă. Cornel nu este doar soţul meu, este şi prietenul meu cel mai bun!”, a spus artista. Cei doi activează în acelaşi domeniu, muzica fiind pasiunea lor comună. Elena şi Cornel sunt părinţii unui băieţel pe nume Nicholas.

Şi ei au familii frumoase

Lista vedetelor fericite în dragoste poate continua. Dan Negru şi soţia lui sunt printre cele mai discrete persoane din showbizul autohton. Şi  Aurelian Temişan cu Monica Davidescu fac pereche frumoasă, iar Andra şi Cătălin Măruţă profită de orice prilej pentru a-şi declara dragostea. Dana Săvuică şi soţul ei se regăsesc şi ei printre cuplurile solide din ţară, iar Mircea Badea se mândreşte în continuare cu a lui „topmodelă” Carmen Brumă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-11

Mai multe imagini:
Ele sunt vedetele care se pot mândri cu o căsnicie frumoasă..Cele mai solide cupluri din showbiz
zoom
Ele sunt vedetele care se pot mândri cu o căsnicie frumoasă..Cele mai solide cupluri din showbiz
zoom
Ele sunt vedetele care se pot mândri cu o căsnicie frumoasă..Cele mai solide cupluri din showbiz
zoom

Ele sunt vedetele care se pot mândri cu o căsnicie frumoasă..Cele mai solide cupluri din showbiz
zoom
Ele sunt vedetele care se pot mândri cu o căsnicie frumoasă..Cele mai solide cupluri din showbiz
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine