2020-05-25 15:17

Ele sunt vedetele care vor naşte vara asta! Alina Pușcaș va avea un băiețel

 |  20:01
Ele sunt vedetele care vor naşte vara asta! Alina Pușcaș va avea un băiețel

Nu mai este mult, iar Alina Puşcaş îşi va vedea visul împlinit. Prezentatoarea Antenei 1 va deveni mamă în această vară, urmând să aducă pe lume un băieţel. Vedeta este în culmea fericirii, mai ales că îşi doreşte de ceva vreme să aibă propriul cămin. Imediat cum a aflat sexul bebeluşului ei, tratativele în familie au început. Alina a început „negocierile” cu al ei partener de viaţă în privinţa numelui, pe care îl va purta primul lor copil. Filip şi Alexandru se regăsesc printre variantele dorite de brunetă, însă mai rămâne doar ca şi iubitul ei să fie de aceeaşi părere.

Alina Pușcaș, prezentatoarea transforming-show-ului „Te cunosc de undeva!”, va avea un băiețel, pe care îl va aduce pe lume, la sfârșitul lunii august-începutul lunii septembrie.

„Am aflat că vom avea un băiețel! Sunt mai mult decât fericită, pentru că m-am rugat să fie băiețel! M-am gândit deja și la un nume, însă vreau ca decizia să-i aparțină tatălui său. Deocamdată, se duc „negocieri” serioase în această privință, mai ales în familia lui (râde). Cele două variante agreate, până în acest moment, sunt Filip și Alexandru. Rămâne de văzut dacă va apărea și o a treia variantă (râde). Îmi doresc și o fetiță, dar ceva mai încolo”, ne-a declarat vedeta Antenei 1.

Alina a început deja să se pregătească pentru marele eveniment din viața ei. „În primul rând, citesc tot felul de studii științifice care, măcar teoretic, mă pregătesc pentru venirea bebelușului pe lume. Am început să caut cărucior, cădiță, pătuț... Mai am totuși câteva luni până la momentul nașterii, așa că nu sunt chiar presată de timp. Deocamdată prefer să mă bucur pur și simplu de sarcină, cu toate momentele ei de poveste)”, a mai spus ea.

 

Andreea Mantea a intrat pe ultima sută de metri

 

Colega Alinei Puşcaş de trust, Andreea Mantea, va îngroşa şi ea cât de curând rândul mămicilor din showbizul autohton. Vedeta a pus sarcina pe primul loc, şi-a satisfăcut toate poftele, şi a luat în greutate 15 kg. Pentru Andreea, asta nu pare să fie o problemă. Vedeta este nerăbdătoare să-şi ţină în braţele băieţelul, iar apoi se va ocupa şi de silueta ei pentru a reveni ulterior pe sticlă.  

 

Andra va naşte o fetiţă

Cântăreaţa va deveni în luna iulie mamă pentru a doua oară. Ea îi va dărui fiului ei, David, o surioară, motiv de bucurie pentru Cătălin Măruţă, care se mândreşte de pe-acum cu faptul că va fi tată de fată. El are cui să-i ceară sfaturi, chiar finului său, Pepe, care are deja două fetiţe. Noua membră a familiei Măruţă se va numi Eva Maria.

„Am deja o inimă în plus, o dragoste în plus!... E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus în cuvinte! Vă mulţumesc pentru că mereu sunteţi alături de Andra şi de mine!“, a scris prezentatorul tv pe pagina sa de Facebook, în urmă cu aproape două luni, atunci când a făcut marele anunţ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-26

Mai multe imagini:
Ele sunt vedetele care vor naşte vara asta! Alina Pușcaș va avea un băiețel
zoom
Ele sunt vedetele care vor naşte vara asta! Alina Pușcaș va avea un băiețel
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine