2020-02-18 00:51

Ele se încăpăţânează să rămână naturale

 |  17:44
Ele se încăpăţânează să rămână naturale

Frumuseţea de la Mama Natură este un atribut foarte rar întâlnit în ziuade astăzi, majoritatea celor care îşi expun formele prin revistele colorateavând restanţe pe la cabinetele de înfrumuseţare prin bisturiu.Ridicare de sprâncene, buze injectate cu colagen, talie subţiată în 60 deminute, silicoane implantate în sâni sau fund, păr artificial, unghii false,bronz fals, totul este fals în jurul nostru. Dacă zilele trecute vorbeam desprereginele operaţiilor estetice, astăzi vom aminti despre divele care se încăpăţâneazăsă rămână naturale şi care au învăţat să-şi accepte vârstă, cu bune şi cu… riduri.

Până la proba contrarie, Andreea Marin este una dintre vedetele de primapagină a ziarelor care nu şi-a făcut nici o operaţie estetică până în prezent.Fosta gazdă a “Surprizelor” spune că ar accepta o intervenţie chirurgicală doardacă ar avea o problemă de sănătate, şi nu dacă vine ca un simplu moft. Soţialui Bănică jr consideră că o siluetă trasă prin inel se poate construi cu multsport şi cu un regim alimentar echilibrat, fără ca bisturiul să fie unica soluţie.Ramona Bădescu este o altă femeie frumoasă care a trecut de 40 de ani şi esteîncă frumoasă de la Mama Natură. Olteancă noastră care locuieşte în Italia deani buni spune că trebuie să elimini toate celelalte variante înainte de aajunge la operaţie şi nu să alegi cea mai scurtă cale până la frumuseţe. Artistaspune că ea face sport, are o dietă echilibrată în care sunt incluse produselenaturale care îi oferă vitalitate şi o ajuta să amâne apariţia ridurilor.Ramona dezvălui că ia suplimente alimentare, mănâncă drojdie de bere bogată încomplexul de vitamine B şi germeni de grâu, care îi păstrează pielea tânără şisuplă. Oana Cuzino, prezentatoarea emisiunii “Ce se întâmplă doctore?” de laPro TV, este una dintre cele mai frumoase femei din România şi nu i-ai da maimult de 30 de ani, deşi se apropie de 40. Este sexy şi fără bisturiu,considerând că frumuseţea vine din interior, dintr-un stil de viaţă echilibrat,fără excese alimentare sau de altă natură, şi nu din cabinetul mediculuiestetician: ”Operaţiile estetice îţi fură viaţa, expresia.Liposucţia poate fi prevenită dacă faci sport. Cât despre lifting, sper că pânăsă fiu eu nevoită să apelez el, va deveni neinvaziv. Mulţumirea şi fericirea aualtă sursă. Sunt multe femei perfecte însă nemuţumite de ele însele sau de viaţă.Foarte rar o operaţie estetică îţi aduce fericire, şi asta de multe ori încazul în care ai un defect major”.

IulianaTudor: “Tortul nu dăunează grav siluetei”

O prezenţăagreabilă pe micul ecran, Iuliana Tudor are o siluetă de invidiat, pusă perfectîn evidenţă de rochiile pe care le poartă în fiecare vineri seara la TVR 1 undeprezintă emisiunea “O dată-n viaţă”. “Am 33 de ani, simt ca la 18, râd ca la15, mă joc ca la 5... şi trăiesc cea mai tare poveste pentru simplul motiv că ea mea! E viaţă, e una singură şi e numai a mea!”, spune Iuliana care vrea săguste din toate plăcerile vieţii, inclusiv cele culinare, fără a trăi înpermanenţă cu frustrarea că se îngraşă. Face sport, mănâncă fructe şi legume,dar şi cârnaţi, fripturi sau tort, salate de sfeclă roşie, dar şi de icre,asigurând doamnele că există viaţă frumoasă şi fără operaţii estetice. O altăprezentatoare de televiziune care se încăpăţânează să rămână aşa cum a lăsat-oDumnezeu este Gabriela Cristea. În lupta permanentă cu kilogramele, vedetaKanal D a fost sfătuită de multe ori de apropiaţi să apeleze la lipsucţie, însăGabriela preferă dietele şi sportul, în locul bisturiului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-03

Mai multe imagini:
Ele se încăpăţânează să rămână naturale
zoom
Ele se încăpăţânează să rămână naturale
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine