2020-07-07 19:24

Elena Băsescu a divorțat de Bogdan Ionescu

 |  21:10
Elena Băsescu a divorțat de Bogdan Ionescu

Elena Basescu si sotul sau, Bogdan Ionescu, zis si Syda, au divortat in mare secret. Potrivit Cancan.ro cei doi au semnat deja actele de divort, la notar.

Motivele care ar fi stat la baza despartirii ar fi mai multe nemultumiri ale celor doi, dar si atitudinea de sefa Elenei Basescu, scrie Cancan.ro.

”Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”, scrie Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au casatorit religios, in 2012, la Biserica Sfantul Spiridon, din Bucuresti. Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere de pomina care s-a tinut la Palatul Snagov.

Fix la un an, 1 septembrie 2013, a aparut superba Sofia Anais, iar in ultima zi din ianuarie 2015 a urmat Traian, un baietel de nota 10.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-03Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
02 Sep 2016

BOTOASA A FURAT INPREUNA CU PROPIETATEA SI ALTELE . IL AVEA DE PROBA PARCA PE SIDA SI BAIATUL LUI RIVALUT HREBENCIUC SI ALTI . SE MARITA CU UN TURC CIRCUMSCRIS SI BILE PE EA . PARDON SCHIMBA PARTIDUL .
CROCODILUL FLAMAND
02 Sep 2016

HA HA.....ACUM AU AFLAT ASTIA CA TOATE CASATORIILE ERAU LA VRAJEALA...LA FEL SI DIVORTURILE....CA SA ASCUNDA AVERILE...EXACT CA UDREA SI COCOS........EBA SI SYDA SUNT LA FEL........TELENOVELA IEFTINA DE FERENTARI.....AZ E LUNI SI MAINE-I MARTI...PLEACA EBA LA GALATI...SA MA DEA IN JUDECATA...
ION SCARBITU
03 Sep 2016

Un mod de protectie a averilor . Un mod de viata ca la fini Bercea in care " totul este bani ca sa ai valoare " . Mie mi-e scarba de voi mondialilor .
CROCODILUL FLAMAND
03 Sep 2016

"CAPITALISTII DE CUMETRIE"....AU TRANTIT O MARE CUMETRIE PE BANI PUBLICI...ACUM S-A TERMINAT DEZMATUL...FIECARE-SI IA PRADA SI AVORTURILE SI PLEACA...BORDELUL KOMINTERNIST CU EPOLETI S-A INCHIS ....TOT CE ERA DE FURAT S-A FURAT.....IAR EBA PLEACA LA GALATI LA TRIBUNAL...CA SA-SI REPEREZE ONOAREA.......DOM MITICA....CUM RAMANE CU ONOAREA NEREPERATA?CETATEANUL TURMENTAT E INTR-O MARE CONFUZIE>>>>>>>>>CINE FUTE SI CINE PLATESTE IN TARA ASTA...SE PARE CA NU UNA SI ACEEASI PERSOANA....OLIGARHUL CALARESTE PANARAMELE DE CUMETRIE SI POPORUL FRAIERIT PLATESTE DISTRACTIA SI CUMETRIILE BOLSEVICILOR
ROTARU ADINA
04 Sep 2016

Are aceiasi fire ca si taicasu Anapoda si nebuna Ea vrea sa conduca CONDU ACUMA PROASTO
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz