2020-02-18 20:29

Eliminat din FERMA și jignit ca la ușa cortului de Claudia Pavel, Jorge răbufnește: Un om NEFERICIT...

 |  23:02
Eliminat din FERMA și jignit ca la ușa cortului de Claudia Pavel, Jorge răbufnește: Un om NEFERICIT...

Ciupercă otrăvitoare, creatură de om, posedat, om bolnav, fungus, că îl are pe Diavolul în el sunt doar cateva dintre jignirile pe care Claudia Pavel i le-a aruncat lui Jorge, in timpul in care i-a fost coleg de camera in Ferma, emisiunea de la Pro TV.

"Dacă aș da-o în judecată, aș intra într-o zonă negativă și nu îmi place. Dacă aș da-o în judecată pe Claudia ar însemna să îmi irosesc energia pozitivă. Cred mai bine să las soarta să-și facă damblaua, să acționeze, prefer să fiu concentrat pe muzica mea, să mă concentrez la familia mea și la ce vrem noi să facem anul ăsta până la final.

Nu a existat niciun conflict mai vechi. Dacă m-a jignit, nu spune lucruri despre mine, spune despre ea și eu cred că fiecare om ar trebui să își asume responsabilitatea și nu am niciun regret că am spus adevărul în fața oamenilor chiar dacă uneori adevărul doare. Eu ca prieten, că mă știam cu Claudia de ceva vreme, mie mi se pare că un prieten ar trebui să îți spună lucruri în față, nu pe la spate.

Eu am fost la Claudia și i-am spus: Băi, vezi că tragi chiulul, tu nu muncești, faci doar sport dimineața și seara, cred că ar trebui să te implici mai mult și cred că asta a deranjat-o.", a declarat Jorge in revista Viva!.

Jorge a gasit si o explicatie pentru faptul ca in emisiunea de la Pro TV au inceput deja sa apara scandaluri socante pentru fanii emisiunii, suprizele acestei editii fiind Claudia Pavel si Brigitte ex-Nastase, care jignesc in stanga si in dreapta.

"Cred că mai mult dorința de afirmare, cred că mai degrabă o combinație de disperare cu frica și cu lipsa de fericire în viață a scos raul din acesti oameni. Cred că atunci când ești fericit în viață și când ești personal împlinit cu familie și implinit cu tine, nu te apuci să faci tam-tam, să jignești, să arunci cu vorbe. Un om nefericit face lucurile astea.", a mai spus Jorge.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-16Parerea ta...

PARASUTE
16 Feb 2019

Asta sunt ,niste parasute cu niste boturi umflate de parca sunt batuteNu mai zic de silicoane Cred ca si au pus silicoane si in creere
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine