2020-02-17 23:29

Elizabeth Taylor, mireasa a noua oara cu turban de 3 milioane de dolari

 |  19:22
Elizabeth Taylor, mireasa a noua oara cu turban de 3 milioane de dolari

Actriţa americană Elizabeth Taylor, învârstă de 78 de ani, va purta la cea de-a noua ei căsătorie - cu impresarulJason Winters, în vârstă de 49 de ani, cu care are o relaţie de aproape treiani - un turban ornat cu diamante de 3 milioane de dolari. Potrivit designerului Keith Holman, turbanul actriţei americane va aveaca piesă centrală un diamant de 30 de carate, în valoare de trei milioane dedolari, alte două diamante galbene de 40 de carate şi o diademă din platină.Holman a declarat că pentru confecţionarea acestui turban unicat este nevoie deeforturile a 12 artişti. Keith Holman va crea şi rochia de nuntă, concepută subforma unui caftan extravagant, care să se asorteze cu turbanul.

Jacqueline "Jackie" Stallone, mamaactorului Sylvester Stallone, care va fi prezentă la ceremonie în calitate deprietenă a celebrei actriţe americane, a declarat: "Keith va concepe şirochia de mireasă. Va fi un fel de caftan. Nu va fi chiar alb, va avea oculoare strălucitoare. Dacă veţi vedea turbanul şi mai ales bijuteriile, veţiconstata că acestea sunt extraordinare. Ea iubeşte aceste pietre preţioase şitrei milioane de dolari nu înseamnă nimic pentru ea", informeaza Mediafax.Căsătoria urmează a fi celebrată către sfârşitul acestui an. La ceremonie, careavea loc într-un loc secret, vor participa aproximativ 200 de invitaţi.Persoanele invitate vor fi informate telefonic în legătură cu adresa unde va fioficiată căsătoria, deoarece Elizabeth Taylor nu a dorit să tipăreascăinvitaţii de nuntă, pentru a putea să păstreze secretul.

A fost maritata cu mostenitorul Hilton

Actriţa şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul"Vis de glorie" (1944). Recompensată cu două premii Oscar, pentru"Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de VirginiaWoolf?" (1966), Taylor a fost căsătorită de opt ori - de două ori cuactorul Richard Burton. Prima dată, ea şi Burton s-au căsătorit în Montreal,Canada, în martie 1964, cei doi divorţând în iunie 1974. 16 luni mai târziu, eis-au căsătorit din nou, însă a doua lor căsnicie a durat doar nouă luni. Primulsoţ al lui Taylor a fost moştenitorul lanţului hotelier Hilton, Conrad"Nicky" Hilton. Ei s-au căsătorit în 1950 şi au divorţat un an maitârziu. Actriţa s-a căsătorit apoi cu actorul britanic Michael Wilding, în1952, cu care a avut doi fii, Michael şi Christopher. Ei au divorţat în 1957.Printre foştii soţi ai lui Elizabeth s-a numărat şi tatăl lui Carrie Fisher,Eddie, care a divorţat de Debbie Reynolds pentru a se căsători cu Taylor.

Ultimul său mariaj, cu muncitorul în construcţii Larry Fortensky, adurat cinci ani şi s-a încheiat în 1996.

Imobilizata in scaunul cu rotile

Nu numai viaţa amoroasă a lui Elizabeth Taylor a ţinut prima pagină aziarelor, ci şi starea ei de sănătate din ultimii ani. Recent, Elizabeth Taylora refuzat o nouă intervenţie chirurgicală, în ciuda durerilor de spate,apropiaţii legendarei actriţe spunând că aceasta se simte deprimată şi nu maieste dispusă să-şi petreacă viaţa în spitale. Actriţa le-a mărturisitprietenilor şi familiei că nu mai are putere să mai suporte încă o operaţie,deşi acuză dureri şi a fost de trei ori internată de urgenţă în spital, de laînceputul acestui an. În prezent, Elizabeth Taylor îşi petrece majoritateatimpului într-un scaun cu rotile, după ce în ultimii 25 de ani a fost internatăde mai mult de o sută de ori în spital, având o intervenţie chirurgicală laşold şi două intervenţii foarte riscante la spate. În 1997, actriţa a suferitun atac cerebral în urma unei operaţii de extirpare a unei tumori pe creier şia fost chiar în moarte clinică pentru scurt timp.

Cea mai mare problemă de sănătate cu care se confruntă în prezentlegendara doamnă a filmului este scolioza, care îi provoacă dureri acute laspate. Doctorii au sfătuit-o să accepte o altă intervenţie la spate, dar osursă apropiată actriţei a declarat că aceasta este hotărâtă să refuze o altăoperaţie, deşi durerile sunt atât de mari încât abia îşi poate ţine capulridicat.

Elizabeth Taylor a fost diagnosticată cu insuficienţă cardiacăcongestivă în urmă cu cinci ani. La sfârşitul anului trecut, ea a suferit ointervenţie chirurgicală pe cord. Intervenţia, care a constat în implantareaunui mic dispozitiv ce previne revenirea sângelui în inimă prin valva mitrală,a fost un succes.

Starea de sănătate a lui Elizabeth Taylor a făcut obiectul a numeroasespeculaţii în ultimii ani. Astfel, ea a trebuit să dezmintă, în 2006,speculaţiile potrivit cărora ar suferi de maladia Alzheimer.

Elizabeth Taylor a apărut ultima oară în public la sfârşitul luniiaprilie, fiind invitată de prinţul Charles la o gală specială organizată lapalatul Buckingham pentru a celebra cea de-a 60-a aniversare a Royal WelshCollege of Music and Drama.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine