2019-07-15 21:17

Ellie White, la un pas de TRAGEDIE: A căzut în piscină și nu mai putea ieși la suprafață!

 |  18:27
Ellie White, la un pas de TRAGEDIE: A căzut în piscină și nu mai putea ieși la suprafață!

Ellie White a trăit o experiență traumatizantă în urmă cu ceva timp, care a făcut-o să fie mult mai precaută atunci când își lasă copii la joacă și, mai mult, să refuze să locuiască în case cu piscină.

Totul a pornit de la un incident înspăimântător în care a fost implicat băiatul ei, Mihăiță, acum în vârstă de aproape 6 ani. Acesta a fost la un pas să se înece după ce a alunecat și a căzut în piscina unor vecini. Nu doar că micuțul nu știa să înoate bine, dar apa în care a căzut era acoperită cu folii de protecție, astfel încât i-a fost aproape imposibil să iasă la suprafață iar părinții lui să îl scoată la timp timp apă. Din fericire, Mihăiță a fost salvat, dar mama lui a rămas cu o amintire traumatizantă. Artista spune acum că, deși Mihăiță a învățat să înoate între timp, ea nu este de acord să își construiască o piscină în curtea casei.

“Eu nu mă panichez prea ușor, reușesc să îmi păstrez cât de cât calmul în orice situație s-ar ivi. A fost însă o întâmplare care a lăsat urme adânci în memoria mea, când Mihăiță a căzut în piscina unor vecini și era să se inece. Era toamnă, piscina era acoperită cu niste folii care se dădeau la o parte, iar el se juca în jurul ei. L-am avertizat să nu ma stea pe margine fiindcă putea să cadă în piscină, dar nu m-a ascultat și a căzut. Dacă nu aș fi fost pe fază, lângă el, foliile de deasupra piscinei s-ar fi tras la loc iar el nu mai avea cum să mai iasă la suprafață.  Din fericire ne aflam în apropiere și am reușit să îl salvăm. Însă am tras o sperietură îngrozitoare. M-am panicat și am rămas cumva cu o traumă. Mihăiță a învățat între timp să înoate bine și să înțeleagă unde se află pericolul și cum să se ferească de nenorociri. Eu încă mai am teamă de piscine și nu vreau să construim una în curtea casei”, povestește Ellie White.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray