2019-10-19 18:06

ELTON JOHN, profesor de pian pentru copilul ducesei Meghan şi al prinţului Harry

 |  11:44
ELTON JOHN, profesor de pian pentru copilul ducesei Meghan şi al prinţului Harry

Muzicianul britanic Elton John îi va oferi lecţii de pian copilului ducesei Meghan şi al prinţului Harry, fiind considerat de fosta actriţă americană drept "persoana potrivită" pentru a-i oferi acestuia lecţii muzicale, relatează contactmusic.net.

Propunerea a venit chiar din partea cuplului regal, care îl admiră pe celebrul artist britanic. Acesta a fost invitat la recepţia de la nunta ducilor de Sussex, unde a cântat patru dintre piesele sale cunoscute: "Your Song", "Circle of Life", "I'm Still Standing" şi "Tiny Dancer".

Legătura strânsă a artistului cu familia regală britanică nu este vizibilă doar prin relaţia bună cu ducii de Sussex. Elton John a fost prieten cu mama lui Harry, prinţesa Diana, care a murit în 1997, la vârsta de 36 de ani.

Surse apropiate familiei regale au afirmat că ducesa Meghan a considerat că muzicianul este omul perfect pentru a-l învăţa pe viitorul ei copil să cânte la pian. Acestea au mai spus că artistul a acceptat propunerea ducesei, deoarece muzica joacă un rol important în vieţile amândurora, citeaza Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-29Parerea ta...

ANONIM
29 Mar 2019

DISTRUGE UN COPIL , CU UN HOMO
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray