2020-07-07 12:56

Elton John sărbătoreşte 29 de ani de când A RENUNȚAT la alcool: "Eram un bărbat distrus"

 |  02:22
Elton John sărbătoreşte 29 de ani de când A RENUNȚAT la alcool: "Eram un bărbat distrus"

Elton John sărbătoreşte 29 de ani de când a reuşit să renunţe la alcool. Muzicianul declara în urmă cu mai mult timp că este de părere că respingerea venită din partea tatălului lui l-a împins către alcool şi droguri.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, el a transmis: „Astăzi, în urmă cu 29 de ani, eram un bărbat distrus. Am adunat curajul să spun cuvintele care aveau să îmi schimbe viaţa: «Am nevoie de ajutor». Mulţumesc tuturor oamenilor altruişti care m-au ajutat în călătoria mea spre cumpătare. Sunt veşnic recunoscător”.

Artistul este de părere că respingerea venită din partea tatălului lui l-a împins către alcool şi droguri.

„Nu mi-a spus niciodată că mă iubeşte, nu m-a îmbrăţişat şi nu a venit să mă vadă cântând. A fost învăţat că dragostea are limite. Nu o arăţi în public. Nu o arăţi nici în privat. Iar dacă fiul tău nu este chiar ca tine, şi este de fapt destul de diferit de tine, atunci dragostea ta devine inexprimabilă”, citeaza News.ro.

Reginald Kenneth Dwight, născut pe 25 martie 1947, în Anglia, este cunoscut sub numele de scenă Elton John. Este compozitor, cântăreţ şi actor. Într-o carieră de peste 55 de ani, a lansat 30 de albume de studio, care au fost vândute în peste 200 de milioane de exemplare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-30Parerea ta...

JEMANFIS
01 Aug 2019

Si acum sunt o femeie fatala!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz